Amerikanske sange

interpol-b.jpg

Måske ‘årets plade’ udkommer til sommer. Den 9. juli er ialfald dagen hvor Interpol udgiver sit længe ventede 3. album, hvis titel og tracklist netop er blevet lagt på nettet. Nedenfor står de 11 sange, der tilsammen vil udgøre New York City-bandets Our Love To Admire. Første single ‘The Heinrich Maneuver´ – den titel giver da visse associationer til Henrik Hall’s berygtede dansetrin! – sendes ud i verden den 7. dag i maj.

INTERPOL
Our Love To Admire

1. Pioneer to The Falls
2. No I in Threesome
3. The Scale
4. The Heinrich Maneuver
5. Mammoth
6. Pace is the Trick
7. All Fired Up
8. Rest My Chemistry
9. Who Do You Think
10. Wrecking Ball
11. The Lighthouse

4 tanker om “Amerikanske sange”

  1. I samme boldgade har The National allerede lavet årets Interpolsang med ‘Mistaken for Strangers’, fra deres nye plade Boxer. Den er desværre ikke på deres MySpace: http://www.myspace.com/thenational – men den kan høres, hvis man virkelig gerne vil, og det er alt jeg af juridiske grunde vil sige 🙂

    En anden ting er at jeg så kun kan 1) anbefale at købe den, og deres tidligere, især den helt vanvittig gode Alligator, og 2) se dem på Roskilde. Og da ikke mindst hvis Interpol er sagen.

  2. Belmondo – fik en kopi af en god ven, men mener at hele pladen kan smuglyttes på deres officielle site.

  3. Og så en forhåbentlig forrygende interpol-koncert i vega få dage inden roskilde-start – det er stærkt.

    ML70, kan du løfte sløret for hvordan man allerede nu får fingrene i det nye Wilco? Har indtil videre kun kunne hente What Light.

  4. Gode albums i butikkerne allerede nu, bl.a. Blonde Redheads spritnye 23.

    Den har dog haft lidt svært ved at fortrænge Wilcos Sky Blue Sky fra cd-afspilleren. En fascinerende plade med ekkoer af både The Beatles ca. White Album og The Band. Kender ikke ret meget til guitarist Nels Cline, men han sætter sit tydelig præg på pladen. Impossible Germany minder f.eks. både om Neil Young og Television.

Skriv et svar