Att: Odense

Flere henvendelser hertil er forundrede og skuffede over, vi ikke har lagt forårets tour forbi Odense. Vil derfor nævne, at vores bookingbureau Beatbox har gjort alt der var muligt for at få en rimelig aftale istand i byen, men desværre uden held. At vi spiller en tour udenom Odense føles helt forkert! Håber forholdene ændrer sig, samt at I der nu føler jer forbigået har mod, penge og transport til at fange os istedet i Kolding, Århus eller København…

22 tanker om “Att: Odense”

 1. Sikke en gang pis – der er lys for enden af tunnelen, men hvad nytter det når man rager rundt i bælragende mørke? Enhver markant ting på amfiscenen har JVB stået for og ja.. jeg glemte tangoonsdag og deres lige!
  Men en kort historie gjort kort, Odense er byen musikkulturen glemte.. det er så få helhjertede forsøg vi oplever på at gøre postnummeret en bedre verden! Nogen eller noget burde gøre noget, men nej.. det bliver ikke mig, jeg er afsat andre steder…

 2. Det er altså ikke jvb der står for amfiscenen. De lejer den ofte, men det har alle mulighed for.

  Studenterhuset og Det Internationale Hus genåbner i Kulturmaskinen. Samtidig bliver Magasinet bygget om og moderniseret og der bliver bygget et ret stort koncerthus i Odense.
  Alt i alt står det faktisk ikke så skidt til, medmindre man bare af natur er pessimist og/eller et brokkehoved : )

 3. Jojo.. men nu tager jeg til Kolding og kniber Iben bagi d. 26. (og hun vil tilgive mig for jeg er devilish good looking) og to dage senere til Radiohuset Rocker og ser om jeg kan spotte det nye store (selvom programmet også virker småsløvt i år)

 4. Fair nok, Martin. Jeg forstår dine frustrationer.

  Sat på spidsen, så er DK ikke et koncertland, hvad angår nye indieband mv, men det kan vi der dyrker den slags, jo kun prise os lykkelige over, da der næsten altid er mulighed for at få billet, når de små spiller.

  Jeg har lige tjekket Vega’s hjemmeside. Her er hvad der er udsolgt BO KASPERS ORKESTER, MTV’s Headbanger’s Ball (Volbeat (DK), Suffocation (US), Invocator (DK), Gang Green (US)),VETO (DK),NINE INCH NAILS (US), MIKA (UK), AMY WINEHOUSE (UK) ( Amy Wino, ville jeg nu gerne have set), WITHIN TEMPTATION (NL), RUGSTED KREUTZFELDT (DK), FEIST (CAN),DANSER MED DRENGE (DK), BLOC PARTY (UK), ONETWO (DK) (2xudsolgt.

  Jeg syntes det er skræmmende.

  Tjek i øvrigt http://www.vega.dk/

 5. Nu er det ikke lige Danny Kaye jeg efterlyser og hc andersen var jeg gerne foruden, hans navn er skyld i mange spildte kulturkroner her i byen. jeg savner bare at se nogle af de navne der normalt kun ville spille i københavn, eller måske kbh-århus.. vi snakker type og størrelsesorden som belle & sebastian, calexico, mercury rev og ligesindede, uden at det lige nødvendigvis skal være dem – jeg kan bare ikke lige komme på andre navne.

  amfiscenen står JVB for og jeg må indrømme at hverken beth hart eller runrig lige er mig og kashmir nægter jeg at give penge for at se. magasinet var det også primært JVB der bookede på, studenterhuset er lukket, det internationale hus er lukket – tilbage står kun badstuen, hvor der sjældent kommer andet end lokale ting og alibi, der heldigvis er begyndt at tage lidt spændende navne ind.

 6. Nej, desværre. Han er først blevet tilføjet mit repertoire senere. Ønsker jeg havde åbnet ørerne op for ham lidt før, men nu har jeg jo chancen for at se ham i Odense

 7. Arj Iben, lad lige være med at disse min by. Du plejer da godt at kunne lide den ? : )
  Nå, vil trods alt gerne spise hos dig inden koncerten, som, hvis den lever op til hvad cd’en lover, sikkert bliver fantastisk.

  Og i øvrigt: Der er altså andre spillesteder i Odense end Posten. Nu er Magasinet godt nok snart under ombygning, men hvad med en udendørskoncert på Amfiscenen til sommer?

 8. Howard Tate’s Verve indspilninger med produceren Jerry Ragovoy er fantastiske. Mener han spillede i Kbh for et par år siden. Hørte du ham, Vermouth?

 9. Hej Martin,

  Du må korrekse mig, hvis jeg tager fejl. Det du efterlyser er koncerter der er unikke for Odense, events der kan sætte byen på verdenskortet, ligesom dengang Danny Kaye højst ureglementeret lagde sig i HC Andersens seng under en fotosession i byen.

  Var dig, Pastor. Ifølge sangen ‘Jesus Loves Me’ fra Ike Turners album fra sidste år ‘Rising’ With the blues” så er alt det du hører og ser ikke gode varer “They made a movie about me, and that stuff ain’t true,”

  Apropos, ex-Turner familien, var det vistnok en mand fra Odense der smed rigtig mange penge efter konen?

 10. Ike Turner er i al fald en mand, der aldrig har følt, at han ikke kunne slå til 🙁

  Rytmepostens program imponerer heller ikke mig. Jeg bliver mindet om Skråen i Aalborg. Hvad gør de på Skråen, når det sidste medlem af McCalmans dør?

  Men Studenterhuset i Aalborg har bedre fat. Her kommer f.eks. Lisa Germano kun 2 dage efter Jens og Richmond Fontaine nogle uger senere.

 11. Der er såmænd intet galt med de nævnte navne. Marianne Faithfull kommer som en del af en Danmarksturné og er derfor ikke nogen wauv-Odense-only oplevelse og Ike Turner kommer som en del af bluesdagene, en genré der har været overrepræsenteret i Odense i mange år. Fælles for navnene er dog at det ikke er musik for mig, men det skal der selvfølgelig også være plads til. Programmet mangler dog i den grad overraskelser og større ting der kun kommer til Odense, derudover er programmet tyndt besat med alt for få koncerter og de koncerter der så er der virker som en underlig middelmådig leflen for cafépublikummet. Narrefisse er vel egentlig det bedste ord at sætte på det første halvår på Post1.
  ..og jeg kunne aldrig finde på at føle mig stolt over den slags, navnene er en vare, der er købt og betalt – det er sgu’tte fordi vi er særligt udvalgte.

 12. Hej Martin, hvad er der galt med Ike Turner & His Kings Of Rhythm, Marianne Faithfull og Howard Tate?

  Hvis jeg boede i Odense, der ikke fylder noget særligt på et verdenskort, ville jeg være stolt over at disse kapaciteter besøgte min by.

 13. Alt lidt under middel er jo også langt over gennemsnittet i Herning.. og ja for helvede jeg har fordomme om den del af danevang.. gudskelov er Klondyke ikke kommet på programmet endnu! Kig selv http://www.postone.dk og må jeg understrege, at det er programmet det regionale spillested i landets 3.største by og i øvrigt noget nær byens eneste spillested.

 14. Kender ikke “Simon”, ny leder af Rytmeposten, eller programmet, men Fermaten var sgu ikke det ringeste sted i hans tid. Selvfølgelig spillede Nikolaj med og uden piloter der et par gange om året, men der var nu også plads til Michael Simpson – længe inden han blev kendt – og Klondyke, der spillede for cirka 17 personer, hvor af de fem var en forsamling fordrukne ungersvende, der bestemt ikke var kommet for at høre musik.

 15. Rytmeposten som sted har jeg alle dage været glad for og glæder mig enormt til at se hvordan den nye udgave ser ud når Moi Caprice spiller op til dans – men det nye program er simpelthen en stor gang ingenting, udover Moi Caprice er der kun lige Baby Woodrose og Sterling, der kan trække mig derned. Det er så visionsløst, at jeg får ondt i mine plomber. Den nye leder på Post1 som det så 90’er kækt hedder nu er fra Herning og det virker til at han ikke helt kan ryste den midtjyske elendighed af sig.

  ..jeg tager sgu nok til Kolding, har i hvert fald taget fri dagen efter!

 16. jeg kender ikke den nye ledelse på posten, men den gamle tog kollektivt til hamburg for at se zz top ? det var desværre også kendetegnende for deres eget program, men jeg har alligevel set mine bedste love shop-koncerter der.

 17. Kan vi ikke bare blive enige om at pege fingre af Rytmepostens nye ledelse – stedet er gået fra fælt til værre!
  Togbillet, koncertbillet, kørebajere.. det bliver fandeme dyrt!

Skriv et svar