El Barça fue impotencia


Ikke hver eneste dag man slår de regerende Champions League-vindere på deres egen græsplæne, så selvfølgelig skal netop det, der skete i går aftes, fejres her. Som den kamp med al tydelighed demonstrerede har FC Barcelona måske de store individualister, men som hold set synes man pt. ikke istand til at matche et ultrastærkt kollektiv som nu Liverpool’s. Snart venter en tricky returkamp, hvor det skal vise sig om de europæiske klubmestre virkelig kan spille så usammenhængende og ringe to gange i træk. Sker det på Anfield, bliver FC Barcelona først for alvor kørt over. Mig, jeg kan næsten ikke vente…

Aftenens ovenstående snapshot fra Nou Camp er det venstrehåndede golfslag, med hvilket Craig Bellamy fejrer sin og Liverpool’s første scoring – klasse!

10 tanker om “El Barça fue impotencia”

 1. endelig hjemme i KBH igen, where the bloody hell did all the snow come from??

  anyways, så kampen på et hotel i jylland og der var fantastisk. i de 90 min. holdt jeg med Liverpool for en stund – smuk dag. Liverpool klappede Barca, og Chelsea fik godt udgangspunkt i forhold til Porto.

 2. He he, et internt kælenavn for Big Mo på The Irish House i Aalborg, havde sneget sig med i indlægget…Endda 2 gange 🙂

 3. Ja, det kan diskuteres hvor underholdende topfodbold efterhånden er. Det handler mere og mere om at få frispark der ikke er der, brokke sig til dommeren så modstanderen på kort samt hjælpe skadede spillere ud af banen så man kan komme i angreb bare fordi man nu på hjemmebane har kvajet sig og kommet bag ud. Ja, det var så mit indtryk af barca i går, synes det var fuldt fortjent at LFC vandt og havde da også spillet på dem til trods for 5,85 i odds, men skulle have holdt mig til spille på dem allene, desværre.

 4. Havde nu altid et et godt forhold til Bellars, både da han var i Newcastle og Blackburn, i modsætning til Robbie Savage, føj. Jeg anerkender hvorfor folk ikke bryder sig om ham, og alt hans udenoms aktivitet, med løse næver vil jeg gerne være foruden, men på banen er han en vinder, dog en talende, bandende, hidsig én af slagsen, men som forsvars spiller må han være et mareridt at gå op af i 90 minutter, at skulle sætte ørenlyd til det..puha…Men hans vinder mentalitet, kombineret med et godt blik for spillet, eminente dybdeløb,hurtighed og ja…mål, gør at jeg er ganske godt tilfreds med ham som Liverpool spiller og Rafa var spot on ved at vælge Kuyt og Bellars som angrebsparret igår….

  Men MOTM – Machine OF The Match, var ganske enkelt styrummet Momo (Momsefar) Sissoko, godt være han er garant for det destruktive spil på banen, men det han er på banen for, det udfører han gang på gang til perfektion, og hvis man som jeg sætter fightervilje og engagment over tekniske detaljer og skuespil (sat på spidsen, ved det godt), så kan man kun glædes over Momsefar…

 5. Tjah, det er vel showbiz. Men det er vel bare et spørgsmål om temperament om man føler sig underholdt af en voldelig lille mide, der fejrer at han slår folk når han bliver stiv.

  Beklager, jeg kan bare slet ikke udstå ham. Jeg formoder at de fleste Liverpoolfans har det på samme vis, eller havde det indtil han blev købt 😉

 6. Sikkert derfor der aldrig er kommet cool bands fra Grønland, Murmansk, Alaska eller Nordpolen. Bortset fra Arctic Monkeys altså…

  Stakkels dig -smølle, med Barca nede i sækken mod L’pool og så ovenikøbet det Spurs-sejrsmål mod Everton i næstsidste minut. Der må være blevet kastet med ting…?

 7. En dejlig aften til at komme videre på oven på det her lortevejr. Sne er og bliver kontraproduktivt…..

 8. Hold op, Smølle. Det er jo bare show-biz.

  Tillykke til Liverpool. Flere spanske medier har i år for første gang erkendt at Premier League er stærkere end La Liga. Det fik vi et bevis på i går.

  Jeg mener nu ikke Barcelona spillede så dårligt. Liverpools anden halvleg var derimod imponerende.

 9. Jeg vil nu ikke sige at de har de store individualister pt. Ronaldinho og Messi var begge elendige, og Messi virker slet ikke klar. At Rijkaard lader ham spille 90 minutter er grotesk. Saviola afsluttede klumpfodet, Xavi var anonym, og Deco var den eneste offensive spiller der var anstændig. Problemet er derudover, at det ovenstående har været gældende for en række kampe på det seneste.

  Lige hvad angår billedet af Bellamy ved jeg nu ikke hvor klasse det er. Det slår mig mere som en måde at sige “Jeg er og bliver en idiot” på.

Skriv et svar