4 tanker om “Bourdain om ølsnobberi”

  1. Søren Ulrik Thomsen er enig: “Jeg drikker aldrig vin. Det bliver man nemlig let af, og jeg er så let i forvejen, at jeg flyver helt væk, hvis jeg får et glas vin. Jeg drikker øl, for det holder mig ved jorden. Og kun pilsnerøl, aldrig stærk øl, for en vigtig herlighedsværdig ved øl er, at man kan bælle det. Det er imod øllets natur at sidde og nippe til det. Jeg kan heller ikke fordrage, når øl befamles i opstyltede anmeldelser. ‘Trappistøllen Den trebende gås smager af snørrebånd og brugte teaterbilletter …’ Slap dog lige lidt af. Men jeg vil gå så langt som til at kalde fadøllet på Under Uret særdeles velskænket. Det prikker i ganen og serveres altid med stil og en massiv skummert på toppen.”

    Skummert – hvilket ord!

    – fra bogen “Mens verden venter”

  2. Tror det Bourdain mener er, at hvis du ikke forbruger, nyder og elsker din musik, ja, bruger den aktivt i livet, men kun analyserer den, er der noget grundlæggende galt.

    Apropos ølsnobberi, så var jeg sidste år på en stor dansk musikfestival, hvor det bare ikke var muligt at få en øl, der smagte som en øl.

  3. Musik er også bare noget, man skal danse til eller synge med på. Tænk, hvis der var nogen, der begyndte at analysere den slags!

Skriv et svar