Darkness on the edge of Madrid

madrid-spanish-civil-war.png

Bruce Springsteen startede søndag aften i Madrid den europæiske del af Magic-touren, som d. 8 december indbyder til beskedent intimshow i Forum, København. Setlisten fra Palacio De Deportes er her nedenfor. Sangene i kursiv skiftes ud fra show til show.

Radio Nowhere
No Surrender
Lonesome Day
Gypsy Biker
Magic
Reason To Believe
Darkness On The Edge Of Town
Candy’s Room

She’s The One
Livin’ In The Future
The Promised Land
I’ll Work For Your Love
Tunnel Of Love
Working On The Highway

Devil’s Arcade
The Rising
Last To Die
Long Walk Home
Badlands

Girls In Their Summer Clothes
Thunder Road

Born To Run
Dancing In The Dark

American Land

berlin-demo-kopia.jpg

Samme aften som E Street Band når Forum, spiller Kent i KB-Hallen. Svenskerne kører efter ens setliste-princip som Springsteen, altså med visse udskiftninger undervejs. I går søndag, i Göteborg’s Lisebergshallen, var menuen som herunder. Igen er det kun kursivtitler, som står til rotation.

Vy Från Ett Luftslott
Berlin
Max 500
Kungen Âr Död
Columbus
Berg & Dalvana
Revolt III
10 Minutter
Kevlarsjäl

LSD, Någan?
Romeo Återvendar Ensam
Generation Ex
Musik Non Stop
Kärleken Väntar
Ingenting
Ensammast I Sverige

Elefanter
VinterNoll 2
747

Mannen I Den Vita Hatten

9 tanker om “Darkness on the edge of Madrid”

 1. Ja, det nye Kent udspil bliver virkelig promoveret. Der skæres ind til benet, når sange som ”Om du var här”, ”En himmelsk drog”, ”Chans” og ”Dom andra” udelades. Man kunne ønske, at det nye materiale var fuldgode erstatninger. Men det skal vel have chancen live. Ellers må man jo bare vende tilbage i februar, når koen skal malkes….

 2. Finalevalget siger vist en del om den nye plade. Et gæt herfra er, at på næste turné er ‘747’ og ‘Mannen i den vita hatten’ stadig showstoppere, og ‘Ensammast i Sverige’ glemt…

 3. Man har sagt han har underspillet ‘Backstreets’ i mange år, fordi dens tekst, et drama i svigt og disillusion, ikke ligefrem bringer gode minder frem.

  Dette efterår har dog på indtil nu 26 shows allerede afkastet hele 7 ‘Backstreets’, så der er større håb end længe for at få den.

  Sangen er to gange blevet givet af Springsteen & The E Street Band her i landet; i maj, 1981 i Brøndby Hallen, samt 18 år og små 2 2 måneder senere i Parken, hvor regnen styrtede ned, og hele showet iøvrigt derfor startede med en stålsat version af Creedence Clearwater Revival’s ‘Who’ll Stop The Rain’…

 4. Jens skrev:

  Plus…for hver aften BTR-kolossen ‘Backstreets’ forbigåes, er chancen for at opleve den i København desto større.

  Ikke hvis sandsynlighederne for at ‘Backstreets’ spilles til en given koncert er uafhængige!

  I dette tilfælde er Jens’ konklusion kendt som The Gambler’s Fallacy. Se f.eks.

  http://skepdic.com/gamblers.html

  Måske er Springsteen træt af “Backstreets”. (Det er jeg så på ingen måde.)

 5. Ialfald ‘Night’ er heldigvis ofte med for tiden, så mon ikke der er håb?

  Hvor vildt at skulle se Springsteen i Stockholm, hvor han med E Street Band, som du antyder, har givet nogle af sine allerbedste europæiske koncerter gennem årene – du må love en udførlig rapport til de af os herinde, der ‘kun’ skal i Forum:-)

 6. Jeg er helt med dig her, Jens – ‘Backstreets’ er monumental. Kunne også godt tænke mig en hårdtslående ‘Adam Raised A Cain’, ‘Streets Of Fire’ i nådesløs triumf eller en supertight ‘Night’. Det her er et af de områder hvor jeg virkelig kunne blive ved..
  Fik i øvrigt ikke selv billet til Forums københavnske betonkulisse, men takket være et meget sympatisk menneskes mellemkomst gør jeg i stedet turen til Globen og Stockholm, som iflg. mine efterretninger traditionelt ikke er genstand for karrighed når det kommer til intensitet i Sprngsteen-shows..

 7. HazyDavy, tak for korrektion. Min kilde var ellers et indlæg på GreasyLake-siden, så jeg troede den hellige spanske ko velforvaret…

  Vil få straks få setlisten her rettet til den, som du selv siger, noget kedeligere virkelighed.

  Dog glad for at helt Springsteen-unødvendige ‘Waiting…’ IKKE er blevet taget til nåde igen:-)

  Plus…for hver aften BTR-kolossen ‘Backstreets’ forbigåes, er chancen for at opleve den i København desto større.

 8. Det ville utvivlsomt have bekommet mange madrilenere godt at få en version af mandens storladne Lost in the Flood, men iflg. oplysninger om gårsdagens setliste på backstreets.com samt Springsteens officielle websted figurerede hverken den, Glory Days eller Waiting on a Sunny Day – det gjorde til gengæld en labour of love combo bestående af Working on the Highway og I’ll Work For Your Love. De fire sidstnævnte er i min bog ikke ligefrem hjertestoppere.. Men en Reason to Believe-Darkness on the Edge of Town-Candy’s Room-She’s the One midterakse? F*** me, yeah!

Skriv et svar