Den glade studietid

studieliv_cafe.jpg

Jeg læser ikke Politiken regelmæssigt, men jeg er netop blevet gjort opmærksom på dette citat fra onsdag d. 11. april i Peter Christensens klumme om aktuelle links og blogs. Han skriver:

Sanger og sangskriver Jens Unmacks hjemmeside er gefundenes fressen for både fans og almindeligt musik- og fodboldinteresserede. Der er naturligvis oplysninger om tourplan og smagsprøver fra det andet soloudspil, ’Aftenland Express’ (bl.a. via et link til hans myspace-profil), men nok så interessant kan man holde sig ajour med diverse bands og musikere, som Unmack værdsætter. Og under titlen ’Calcio!’ kan man læse kvalificerede nyheder og holdninger om fodbold (især om Liverpool FC). Kort sagt: For os, der mindes den glade studietid, hvor der var tid til at gennempløje pladebutikker og musik- og fodboldblade, er det en god genvej til fornøjelig og kyndig opdatering.

3 tanker om “Den glade studietid”

  1. Michelle, det var nu ikke studietiden, jeg havde i tankerne. Mere udsagn som at man kan holde sig “ajour med diverse bands og musikere, som Unmack værdsætter”. Hvilket jeg også sætter pris på.

  2. Det vil jeg ikke erklære mig enig i, Vermouth. At drage parallel mellem Jens Unmack og studerende finder jeg snarere morsomt end korrekt. Men det bringer da smil frem..

Skriv et svar