Eight more years!!

http://www.dr.dk/Nyheder kan vi læse flg. solstrålehistorie:

Venstre stormer frem i en ny meningsmåling fra Gallup og er igen landets største parti. Regeringen er sammen med Dansk Folkeparti dermed tilbage på sporet, skriver Berlingske Tidende.

Vælgeropbakningen er nu lige så stor, som før forældreblokaderne i efteråret brød løs, velfærden blev det store stridspunkt, og statsminister Anders Fogh Rasmussen råbte “socialistiske ballademagere”.

Omvendt stormer de Radikale i modsatte retning og er næsten kun halv størrelse af, hvad de var under Muhammed-krisen.

– Vi er igen det største parti, lyder det med et lettelsens suk fra Venstres politiske ordfører, Troels Lund Poulsen, der ikke mener, at det er så svært at forklare fremgangen på hele tre procentpoint til 29,3 procentpoint.

Var nogen virkelig i tvivl om at mit væddemål kunne vindes? To perioder mere med Venstre ved roret, og jeg har fået en flaske champagne. (Hvordan det vil gå andre, der måske ikke lige har brug for champagne, er vi ligeglade med.)

Logoet ovenfor er lånt fra støttebandet Venstres Venner, der spiller liberalistisk punkrock med hits som “Offentlige nedskæringer” og “Luk kassen”.

Se http://venstresvenner.mymusic.dk/

16 tanker om “Eight more years!!”

 1. Venstres Venner omtaler altid sig selv som et støtteband. Derfor gør jeg det naturligvis også.

 2. Pastor. Udfra min logik vil det altså sige, at vi har at gøre med dobbelbundet ironi, når du nævner Venstres Venner, som du udemærket kender, som et støtteband.

  Eller er det bare en advarsel til os alle om at droppe ironien?

 3. Jeg kender godt Venstres Venner. Ironi er farlig – både på tryk og som det sungne ord!

  At “stemme radialt” er enten en trykfejl eller en interessant taktik.

 4. Sålænge der ikke kan mønstres ikke samlet opposition, tror jeg desværre NewLine Fogh, sidder sikkert på magten. Socialdemkratiet, gør hvad de kan pt. medens de Radikale lider af storhedsvandvid og flyder rundt i vacum og med elending meningsmålinger som følge deraf. Og det piner én at se, når man har stemt radialt de sidste mange gange.

  Mølleren, som Jens rigtig nok fremfører, så kommer familie fremfor venner, så glæd dig til at se Liverpool gøre mesterskabs kampen (mellem Udt og Chelsea) lidt mere spændende…

 5. Midt i de triste meningsmålinger kan man glæde sig over at Al Gore vandt en Oscar for En ubekvem sandhed…

 6. Hvem bekymrer sig om ligegyldige foreteelser som Venstre efter Irons deroute mod Charlton i lørdags… og så gider jeg btw ikke mindes mere om den modbydelige FA cup finale!

 7. hehe fantastisk råd Jens.

  Sidste år var det FA-cup finalen, hvor nogle andre venner skulle giftes. Hvad sker der for folk, hvor er respekten for traditionerne? De gode traditioner?

  Udeblev selvfølgelig fra kirken og det tror jeg også må være konsekvensen den her gang. Familie, blodets bånd etc.

 8. Spørgsmålet er hvor nødvendigt det er. Folk kan også bare blive trætte af ham. Lad os nu hvordan han klarer hans mærkelige reformer og tilbagetrækningen fra Irak.

  Der kan ske meget endnu, men god pointe angående oppositionen. Den er heller ikke overvældende godt sat sammen. Men mon ikke det kommer. De kan jo altid spille damekortet. Det virkede i Kbh

 9. Jeg nægter at tro på det. Lige nu er der kun én mulig konklusion, nemlig at Venstre vil være ved magten i 10 år mere. Se på mediernes rådvildhed og den splittede opposition. Ingen kan formulere en konstruktiv kritik af regeringens politik. Der er intet alternativ til Venstre. Trist.

 10. Ja altså ud over det er et andet land med et helt andet partisystem og et helt andetvalg system 🙂

  I DK tager vinderen ikke det hele og der skal egentlig kun flyttes meget få mandater førend at Statsministeren skifter navn.

  Det skal nok gå Pastor. Meningsmålinger er behæftet med enorm usikkerhed, så lad være med at tage dem for gode varer.

  I sig selv er fremtiden svær at spå om, altså udover jeg nok ikke vinder OL i stangspring i Beijing

  Jeg har iøvrigt et stort dilemma på lørdag. En ven skal giftes kl. 14.00, men LFC spiller mod United kl. 13.45. Hvad gør man ?

 11. Venstre vinder i januar 2009 og igen i januar 2013. De er i stand til at imødegå alle dyk i meningsmålingerne; dette sker typisk ved at skifte standpunkt ved at foregive at dette er en logisk konsekvens af deres gamle standpunkt. Se bare deres nye Irak-taktik. Nu hvor briterne trækker sig ud, kan regeringen uden omkostninger vælge at gøre det samme. Oppositionens kritik er nødt til at forstumme, og ingen kan sige, at regeringen har tabt ansigt.

  Venstre tiltrækker derfor andre med samme opportunistiske og pseudo-konsekvente strategi. Jvnfr. Karen Jespersen igen.

  Jeg boede i Storbritannien mens Maggie og hendes efterfølgere var i regering. Det holdt i 18 år, og bagefter var alt permanent forandret. Der er ingen grund til at tro, at det skulle gå anderledes herhjemme.

 12. Kære Pastor

  Smagte faktisk den flaske boblevand der er på højkant. Glimrende absolut glimrende, den glæder jeg mig til at drikke mere af 🙂

  Jeg er stadig sikker på at Venstre får en ordentlig røvfuld ved næste valg.

  Tror faktisk de ryger under 25%.

Skriv et svar