Arbejdsrapport fra Aftenland

Alle sange sunget, samtlige mix mixet, tiden travl på det seneste. Her til formiddag begynder så den slutproces der hedder mastering, som er der hvor numrene bliver sat sammen i rækkefølge, lagt i endeligt lydniveau og equaliset. Når masteringen er veloverstået, i morgen eller onsdag, står vi med det færdige album klar til tryk. Wow!

17 tanker om “Arbejdsrapport fra Aftenland”

 1. Det er som bekendt (?) Dansk Folkepartis medlem af Folketingets indfødsretsudvalg, der er hovedarkitekt bag testens idé. Han hedder forresten Søren Krarup.

 2. Mens vi venter på Afterland Express, kan jeg anbefale alle at købe Carlas´ debutalbum Pære Dansk (næsten 15 år efter Love Shop udsendte DK).

  Nummeret “Kanten af sommer” er ren hyldest til Love Shop. Stort at vi er nået så langt…

 3. Hmm det tog mig lidt tid at regne den ud. Måske derfor jeg er så lang tid om at skrive speciale ?

  Nå men et ander tragikomisk islæt er dog, at man kan kalder ministeren for Integrationsministeren og Udlændingestyrelsen for udlændingeservice. Der er hverken integration eller service i nogen af delene.

  Men det kræver vel også en form for dement person til at styre biksen. Vedkommende som er Integrationsminister må i hvert fald ikke kunne drage alt for mange slutninger omkring det bizarre i sin titel og det faktiske arbejde vedkommende udfører.

  Godt vi nakkede Bertel i 2005

 4. Check lige statsborgerskabs testen ud i Berlingeren. Så vidt er det kommet !!!

  Man skal i hvert fald en rimelig mængde historie og samfundsfag i bagagen for at svare på dem. Jeg tror ikke at 75% af Danmarks befolkning kan svare tilfredstillende.

  Hvor er det dog latterligt

 5. Det vil i hvert fald sænke niveauet betragteligt. Du godeste en klaphat så hellere en hund, der bare trykker random på tastaturet.

 6. Øhh ja det er så problemet.

  Det bliver i hvert fald et utrolig intet sigende speciale !

  Men det kan vel også have sin charme lidt à la teksterne til blues sange: My baby left me wuaaahh standing in the rain etc…

 7. Ikke mange ved at arbejdstitlen på råmixene en overgang var “Ved du ikke, at der er ting i universet, der er vigtigere?”.

Skriv et svar