10 tanker om “En samtale om Risiko”

 1. Love Shop både har soul og er soul. “Mørkets hastighed” er en forbilledlig slow jam.

 2. Jeg har var også med en pre-lytter i Bremen. God og interessant event. Tak for det. Men Pastorens snak her om dét med at LS skulle være soul – er det for at få en debat i gang? LS HAR måske soul, men jeg kan simpelthen ikke høre hvordan musikken skulle være soul? Kunne det ikke blive uddybet?

 3. Jeg gik fornøjet fra pre-lytter i går. Sjovt og interessant at høre om jeres tanker om processen. De fleste i bandet virkede også glade… kun Mikkel – som producer kan ikke rigtigt lytte “rent”, som jeg forstod det. Det ER fedt og friskt. Tak for en herlig mandag aften.

 4. Skal vi ikke lige have et link til, hvor os der vil have en fysisk cd, kan købe den? Synes jeg har ledt på hjemmesiden og kan ikke finde det…

 5. Interessant. Glæder mig til at lytte. Læste jeg måske lidt for hurtigt, eller sprang i det med sovsekande (Odessa Stings) over? Eller er det bare en lille parentes på et enkelt nummer?

 6. Kæft, I er gode til at hype den plade 😉 – Nøj, hvor jeg glæder mig.
  (Spændende samtale).
  Jeg har også tænkt lidt på om pladecoveret mon kommer på t-shirt? Jeg kunne godt tænke mig sådan en…

 7. Årets danske soul udgivelse!!! De lydklip vi har hørt lyder ikke lige umiddelbart som en souludgivelse? Men hvad ved jeg om musik genre?

Skriv et svar