Godnat, Bordeaux

CmZoNhfWYAEyOKH.jpg-large

Klokken er langt over midnat da dette billede bliver taget fra det tyske landsholds fly, på vej op og væk fra Bordeaux, hvor selveste Italien er blevet nedlagt efter 120 minutter og en yderst dramatisk straffekonkurrence. Meddelelsen på Twitter fra Die Mannschaft til de franske lys fra oven er ‘Merci Bordeaux. Gute Nacht!’.

3 tanker om “Godnat, Bordeaux”

  1. Enig Portugal har endnu ikke vundet en kamp i ordinær spilletid! og jeg holder næsten altid med Tyskerne nu hvor Englænderne igen ikke formåede at komme videre. Så de må for min skyld gerne gå hele vejen!

    Tror dog ikke at Island kommer forbi Frankrig selvom de heller ikke har imponeret…

  2. Wales må meget gerne gå i finale. Fordi de har vist god bold, men især fordi man ikke orker at se FOR kynisk fedtspillende Portugal komme længere.

    Island derimod, har vi ikke efterhånden set nok til dem nu?! Udover den vilde og imponerende overlevelseskraft, har de ikke meget at komme med.

  3. Den rigtige vinder på en dag hvor Italien var endnu mere defensive en normalt havde det været meget uretfærdig hvis de var gået videre…..kom så Wales og Island….kunne være en interessant finale…

Skriv et svar