Introducing…Handsome Furs!

En farveløs, kold dag i december, men ikke noget en akustisk guitarsang med de rigtige akkorder ikke kan kurere. Her er amerikanske Handsome Furs med en sessiongennemspilning af deres så fine ‘Radio’s Hot Sun’…

2 tanker om “Introducing…Handsome Furs!”

  1. Er Handsome Furs ikke Dan Broeckners bedste sideprojekt til dato (Britt Daniel er lige så fantastisk, men af en eller anden årsag blev The Divine Fits’ 1+1 kun til halvanden, efter min mening …)? Jeg er ikke sikker på, at jeg helt nåede at forstå, hvad Alexei Perry bidrog med, sådan musikalsk, men ingen kan betvivle hendes energi. Fint var det i hvert fald, da de to en aften i oktober 2011 spillede en glimrende koncert på Loppen – i umiddelbar forlængelse af, at Danmark havde slået Portugal 2-1 i Parken og kvalificeret sig til EM. Måske ikke helt Nirvana/1992, men derhenad vil jeg mene:-) Handsome Furs er i øvrigt også glimrende løbemusik, hvis man har hang til det (en lidt overset genre:-) …).

  2. Handsome Furs må være canadiske. Man må beundre, hvor meget Dan Broeckner og Spencer Krug fik sendt ud i forskellige andre sammenhænge i de år, Wolf Parade var mest aktivt.

Skriv et svar