Hvem skulle have troet?

8928a80231f6197239045482a4ab16dd_extras_albumes_0.jpg
Nej, hvem skulle have troet! Den åndelige dværg fra Portugal og hans charmeforladte blå hold af muskuløse mænd blev slået igen. Liverpool skal spille Champions League-finale i Athen d. 23 maj. Træerne vokser ind i himlen. Det er nok og det er fantastisk nu!

21 tanker om “Hvem skulle have troet?”

 1. @Yogo

  Dette er jeg da særdeles ked af at høre, så er fodbold ikke så vigtigt i det øjemed.

  Håber du får chancen en anden gang – Måske en tur til Athen vil hjælpe?

  Btw. ManUre`s trøjesponsor passer jo perfekt AIG = Almost In Greece:-)

 2. @ Rozzer: Desværre måtte jeg fravælge turen på grund af en begravelse i familien 🙁

 3. Morten – De lugter så langt væk af desperation. Begrundet, viste det sig 🙂

  Anyhoo, Ferguson kan stadig: “Leagues in other countries would help their clubs no end so they can prepare properly for European nights, so there is a problem there,” siger han omkring at Man Utd møder Man City på lørdag – og alle kan da sætte pris på en ekstra hviledag, men hvad i alverden har en kamp på lørdag at gøre med den i aftes? Mente han at spillerne ikke rullede sig ud fordi deres tanker gik på den svære udekamp på Eastlands? Den blev han, som sædvanlig, ikke bedt om at uddybe…

 4. Smølle, den specifikke kommentar er fuldt forståelig. Min var måske mere generel.

  Og mht til Mourinho, så er det jo også tydeligt hvor langt ude han er, når Ferguson slet ikke er ude med hans sædvanlige pressegøgl i opløbet til sæsonafgørelsen. Han lader bare Jose lukke lort ud, og så måske kommentere lidt hist og pist.
  For at citere en kommentar jeg så om ham på et britisk fodboldsite:
  “His comments have gone from incredible to stupid to incredibly stupid.”
  Og hans seneste udsving mod Ronaldo er måske noget af det mest nederdrægtige jeg har set overhovedet på det niveau.

 5. Morten – nu skal jeg ikke gå voldsomt i forsvar for Parry, men lige her synes jeg dog han har lov at lange tilbage. Jose har trods alt brugt den seneste uge på at forklare hvilken ubetydelig lille klub Liverpool er. Det var tåbeligt da Benitez sagde det samme om Everton, og det er lige så tåbeligt – omend ironisk at det åbenbart vækker vrede – når Jose siger det om Liverpool.

  Han er verdens dårligste taber, med sit kvindelige modstykke Anja Andersen som en mulig konkurrent, så Parrys spydighed om verdens dyreste ligacuptitel virker helt fortjent på mig, ærlig talt 🙂

  For lige at bringe et eksempel, der ikke engang rummer opfindsomme løgne om ambulancechauffører og besøg hos dommere: “We were stronger physically and mentally than them,” he muttered in monotone. “We were the only team trying to win over 90 minutes, over 120 minutes. Chelsea showed more appetite to win the game. We could speak about the first match when we were the best team by far, but history will not remember that we were the best team in that game, the best team tonight, the best team in extra-time.”

  Du godeste…

 6. Hvad sker der med United – de er helt væk og ude. Hvis de skal have en chance for at nå finalen skal de have gang i Ronaldo og Giggs. De underpræsterer jo helt vildt på den store semifinaledag.

  Med fare for at ligne et kvaj om 45 minutter citerer jeg lige mig selv fra et indlæg her på bloggen 9. marts:

  “Jeg tror på Liverpool i finalen i Athen mod Milan…..revanche fra den legendariske aften i Istanbul! Ja, bortset fra at Milan naturligvis netop IKKE får sin revanche”

  Er det mon OKAY???

 7. Kan man svømme fra Athen til Istanbul?

  Spørgsmålet er vel nærliggende… for hvis vi ser lidt på historien, så burde Liverpools sejr vække “ny”-legendariske minder for en enhver, som holder af fodbold – LFC eller ej – især hvis modstanderen i finalen bliver den selv samme…

  Samtidig må man også konkludere at manden, der holdte buret rent for VFF i en hvis anden finale i 1999 er tilbage i samme finale: på VFFs bekostning.

 8. Indrømmet sammenhængen er fortænkt, men som Spurs-tilhænger er jeg yderst tilfreds med Chelseas fald. Så det er vel på plads med Blue “Tuesday”.

  How does it feel
  To treat me like you do
  When youve laid your hands upon me
  And told me who you are

  I thought I was mistaken
  I thought I heard your words
  Tell me how do I feel
  Tell me now how do I feel

  Those who came before me
  Lived through their vocations
  From the past until completion
  They will turn away no more

  And I still find it so hard
  To say what I need to say
  But Im quite sure that youll tell me
  Just how I should feel today

  I see a ship in the harbor
  I can and shall obey
  But if it wasnt for your misfortunes
  Id be a heavenly person today

  And I thought I was mistaken
  And I thought I heard you speak
  Tell me how do I feel
  Tell me now how should I feel

  Now I stand here waiting

  I thought I told you to leave me
  While I walked down to the beach
  Tell me how does it feel
  When your heart grows cold
  (grows cold, grows cold, grows cold)

 9. det her har været en mareridt uge……..

  først taber vi mesterskabet og nu Champions League…. taber vi til Arsenal på søndag må det være nødvendigt med en pause fra engelsk fodbold….

  it’s a blue day -but not the blue way.

 10. Det er nemt at skyde på Chelsea og deres budget.
  Men der er også en tendens til at Liverpool FC og deres fans forsøger at tegne et billede af en klub på en kassedames budget – når de selv bruger flere penge end de fleste andre – Manchester United inklusive.

 11. Dagens citat fra Liverpools direktør Rick Parry, på BBC’s site:

  “I guess when you’ve invested £500m it’s a fantastic season to win the League Cup.”

  Mwahaha!

 12. 3-2 havde betydet exit liverpool så jeg ville med garanti have løftet mere end et øjenbryn…

 13. Jeg synes faktisk, at kampen også var god. Og det er ikke fordi, jeg er Liverpool-fan. Der var masser af åbne chancer i begge ender, og den kunne fakjtisk være endt 3-2, uden der var løftet et øjenbryn…

 14. pouhaaaa, sikket et drama – Men den åndelig forstoppet MOANrinho, blev sendt hjem til London af en stemningsbesat Anfield og et Liverpool hold, der måske ikke spillede prangende, men med nerve, vilje og gejst.

  Daniel Agger fik vist, at skuespilleren og leveringsdygtig i generel usympatisk adfærd; Drogba kan tæmmes, sammen med den levende legende Carra, stod de forbilledeligt nede bagi.

  Pepe, fik vist sine kritikere at han er en klasse målmand, og med en Rafa siddende i buddah stilling under de afgørende straffespark, var det en fantastisk tirsdag igår.

 15. Eneste minus var dog, at det ikke var Robbie Fowler, der satte det afgørende straffespark ind, når han nu var kommet ind…men dejligt. Og kom så med Man. U. De bliver banket så langt ind i landet ude fra havnen….

 16. Uden noget fodboldmæssigt tilhørsforhold i det engelske, må jeg sige at det var det rigtige hold der kom videre. De var ganske enkelt de bedste i går. Til lykke.

Skriv et svar