I aftes: Strangelove City

dm-rand.jpg
Jens U & Slagterne besøgte i går Randers, Depeche Mode’s danske venskabsby og sidste station på forårets korte tour. Aftenens opskrift på sonisk himmelflugt var som følger:

Film vi har set
Showtime
Hvem skulle have troet?
Aftenland
Happy ending
Røde lanterne
Invitation
København i dine øjne
Født på en søndag
Fremmedlegionær
Jeg har mistet mere (end du nogensinde får)
Hollywood
Satans yngel
Love goes on forever
Coke lovebirds
+ + +
Louise siger
CPH dreaming
Der kommer en morgen
Alle har en drøm at befri

5 tanker om “I aftes: Strangelove City”

 1. Vi vil ikke have terrorister og bomber i vores by, så det er godt de bliver gemt til København… Men tak hr. Unmack, tak fordi vi må høre om dit København, dine tekster er gode, de er vigtige og det er uforståeligt at Kronprinsen valgte at citere Hr. HUG i sin tale i stedet for dig. Bliv ved!
  Jeg synes nu også at du skulle genfinde Radio Kalundborg, den ville passe godt til Mandalay og København i Dine Øjne (iøvrigt et rigtig godt singlevalg)
  Tak for koncerterne, og håber at vi ses næste gang til Elastica på Loppen!!!

  Din Ordensmagt i Randers

 2. Måske ikke det rigtige sted at skrive dette men brænder for at komme ud med et godt råd til at få de maximale 6 live-stjerner ved (forhåbenlige) efterårskoncerter:

  Med udgangspunkt i Vega-koncerten, som herfra taxeres til 4,5 stjerner, kan tillægges 0,5 hvis lyden forbedres – lidt mere diskant og rytme-guitar-lyd…..som hvis Marr spillede med!

  Yderligere 0,5 stjerne opnåes, hvis “Aftenland Express'” to bedste numre, “Holiday Inn” og “….Mandalay” inkluderes i settet.

  De sidste 0,5, der mangles for at opnå topkarakter, kræver, at vi lige får sat ansigt på Iben, hvadenten det bliver på scenen eller på gulvet!

  Slut herfra :-))

  .

 3. Ha..ha.. “Strangelove City”… og Depeche Mode’s danske venskabsby 🙂 Er mega DM-fan (og Jens U. fan), så ved selvfølgelig godt hvad der hentydes til. Har også hørt Depeche-drengene omtale Randers som et sted, der ikke var andet at lave end…musik 🙂

 4. Ja, Anders det ville være rart at kunne opleve JU og Slagterne på de små spillesteder, eller i det hele taget på Sjælland. Men sådan skulle det ikke være her i foråret. Vi må håbe at efterårets tour bringer lidt flere oplevelser på nogle mindre og imtime spillesteder. Glæder mig allerede til Gimle d. 27/9-2007.

 5. Jeg tillader mig at poste indlægget igen. Denne gang på rette hylde…

  Der kan vist ikke herske nogen tvivl om, at Jens & Slagterne får set lidt af hvert på deres tour. Von Hatten er det, som man kan betegne som et meget intimt spillested med noget, der minder om gulv til loft højttaler.

  For de fleste publukum, fremstod Jens U & Slagterne som et firemands band med en masse keyboardlyde på DAT-bånd – den gode Damgaard var skjult bag en søjle, og scenen var så lille, at baggearsmanden var arbejdsløs.

  Væggene er præget af plakater med bl.a. Odd Gallery, Swan Lee og Ibens (?!?)

  Som Bent M. skriver var det endnu en aften op af bakke for bandet, og publikum i Randers var ikke så nemme at lokke med som i Viborg, men det lykkedes da at få stemningen helt derop, hvor den hører hjemme.

  Og der skal lyde en opfordring til at lægge vejen forbi Von Hatten en anden gang. Det er “stort” at opleve musikken andre steder end de sædvanelige større spillesteder…

  Og ja jeg ser også frem til efteråret. Spot har jeg et mere ambivalent forhold til 40-50 minutter er ikke meget tid til storhed…

  Som jeg husker settet, var der byttet en smule rundt i forhold til Viborg. Tilgiv mig, hvis jeg husker forkert – baren havde Heineken for 25…

  Dagens ret var:

  Film vi har set
  Showtime
  Hvem skulle have troet?
  Aftenland
  Happy Ending
  Rote Lanterne
  Invitation
  København i dine øjne
  Født på en søndag
  Fremmedlegionær
  Jeg har mistet mere
  Hollywood
  Satans yngel
  Love goes on forever
  Coke Lovebirds
  —-
  Luis Garcia
  Cph Dreaming
  Der kommer en morgen
  Alle har en drøm at befri

Skriv et svar