Skibet er ladet med rocknroll

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-Harborsun.jpghttp://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-MK.JPG

Så er det i morgen, fredag, det sker. Kira & The Kindred Spirits + Jens U & The Lonely Lovers tager afsted med skibet MS Crown of Scandinavia mod Oslo, Norge. Vi glæder os efterhånden rigtig meget, da det her arrangement ikke minder om nogetsomhelst vi nogensinde har prøvet. Men det kan næsten kun blive en stor oplevelse, med høje elektriske koncerter derude på havet om natten. Og så er der ovenikøbet Oslo i sommervarme og sol. På billedet herunder ses Kaptajn Munch og Kaptajn Kjeldsen under den alvorlige forplanlægning, som er enhver Norgessejlads påkrævet af de internationale skibsfartsmyndigheder.

2 tanker om “Skibet er ladet med rocknroll”

  1. Sæt sejl og nyn en sang! En sådan begivenhed burde næsten give anledning til en plads til Radio Kalundborg i sætlisten. Jeg må desværre nøjes med VM-fodbold i fjerneren.

    Og så lige en anden ting – Smiths-fans se her!

    http://www.ateaseweb.com/mb/index.php?showtopic=91769

    Jeg kunne aldrig drømme om at opfordre nogensomhelst til at downloade musik, der er almindeligt tilgængeligt, men her findes den komplette samling af b-sider (Post #1), der ikke er udgivet på CD, samt en FANTASTISK liveoptagelse (Post #34), der slår Rank med en million længder. Jeg optog den selv fra P3 dengang i 1985 på et kassettebånd, der forlængst er slidt i stykker. Det er MUST-HAVES, hvis man bare er det mindste til Morrissey/Marr.

  2. Jeg vil ønske RIGTIG god sejlads til Jens & co., Birgitte, Morten, Christian og alle andre der skal med. BARE det var mig – men som sagt, papmors 70-års fødselsdag kan der ikke pjækkes fra…

Skriv et svar