Introducing…Jungstötter!

Skulle man være til Scott Walker og/eller sen Talk Talk, så brug lige fire minutters tid på det debuterende tyske navn Jungstötter, der dækker over den i Berlin-boende Fabian Altstötter, hvis Max Rieger (Die Nerven/All Diese Gewalt)-producerede album LOVE IS udsendes 1. februar. Debutsinglen ‘Wound Wrapped In Song’ er en kongesang af klassisk snit og gives her i en helt ny session-optagelse, hvor unge Fabian duetterer dunkelt med østrigske Anja Plaschg (AKA Soap&Skin)…

En tanke om “Introducing…Jungstötter!”

  1. Sjok i Shanghai. Hans vokal minder mig om – tør man sige det – Billy Mackenzie og David Sylvian.

    Nu har jeg prøvet at lægge øret helt ned til computerens højttaler, for at se om jeg kunne høre om sangen var så at sige manieret, eller forceret frem. Jeg kan ikke rigtig høre det. Det er mærkeligt. Det er fordi, der er så stor uoverensstemmelse mellem at han er tysk, hans udseende og hans navn – og så stemmen.
    (Måske lidt som med Whispering Sons, hvor det er en kvinde, der synger, selvom det ikke lyder sådan. Eller måske Cigarettes After Sex, hvor det er en mandlig sanger, selvom nogle synes, han lyder som Lana Del Ray).

    Det er søreme et godt nummer.

Skriv et svar