Så livet er en svinesti…?

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-pig5.jpg

Life is a Pigsty hedder en af de på forhånd mest omtalte sange fra Morrissey’s kommende Ringleader of the Tormentors-album. Pigsty, et drama på næsten 7 minutter, blev premieret af irsk radio i torsdags, på Dave Fanning’s program, som kan høres på nedenstående URL (klik på “thursday”). Morrissey kommer på lige omkring de 45:45.

http://www.rte.ie/2fm/davefanning/

6 tanker om “Så livet er en svinesti…?”

 1. Scroll en anelse ned på det omtalte moz-solo link, så finder I HELE albummet i en zip file – hvor lyden er bearbejdet og de forskellige små”fejl” er justeret…

  Glæder mig dælendytme til at komme hjem fra jobbet og smidt Ringleader i iPod´en…..

  Mht limited udgaven af albummet, skulle den indeholde hele 3 musikvideoer til pladens 3 singler!

 2. Apropos Morrisey: Natfilmfestivalen viser torsdag 30. marts i Vega og tirsdag 4. april i Voxhall koncertfilmen “Who Put The ‘M’ In Manchester”. Observeret fra min vakkelvorne spisebordsstol, er det nu mest navne som Macari og Mcllroy, som stod faddere til det ‘M’.

  Derudover er der musikfilm med Roky Erickson, The Minutemen, Stones, Johnny Cash og amerikansk hardcore med bl.a. Black Flag, Bad Brains og Minor Threat.

  Hvad er det iøvrigt for en historie om at Morrisey er blevet afhørt af den britiske og amerikanske efterretningstjeneste, fordi han har udtalt sig kritisk om Blair og Bush?

  Måske den gode Jens U en dag ender i PET-bunkeren på Bellahøj!!!

 3. Når jeg klikker på Thursday fryser min Internet Explorer. Andre der har det problem?

Skriv et svar