3 tanker om “Love goes on forever!”

  1. Enig i at det er en bizar situation, men uanset Steven G’s forvirring hver sommer (suk…!) om hvor fremtiden ligger, er det hos Liverpool han hører hjemme. Det havde ikke været iorden at se netop HAM i en blå Chelsea-, hvid RealM- eller grøn Viborg-trøje næste sæson:-) Det ville have gjort langt mere ondt end da Owen lavede den gule hund for et år siden! Men det var godtnok allersidste udkald da Stevie om-ombestemte sig i morges. Ellers havde døren været lukket for altid.
    Mht. til Carra har du ret i, at han snart fortjener det armbind. Men mon ikke det øjeblik under alle omstændigheder kommer inden længe pga. SG’s eventuelle skader og/eller karantæne? Det virker som om JC er langt op i Rafa’s rangorden…

  2. Hmm Jens, jeg ved sq ikke rigtig hvad jeg skal mene om det. Nu er det andet år i træk han holder hof og ikke rigtig ved hvad han vil. Men hans forklaring virker oprigtig, og dejligt at se at kærlighed til den klub der har givet ham så meget, stadig kan overskygge tvivlsomme rusisske oliepenge. Men jeg havde nu inderst inde set lidt frem til at Carra, skulle bære bindet. ARISE CAPTAIN CARRAGHER…..Men godt for holdet, og Liverpool som by, at deres mest kendte søn bliver.

Skriv et svar