Love Shop går guld

Fra Sony/BMG’s bonede gulve oplyses det, at opsamlingsalbummet Sendt Fra Himlen 1990-2004 netop er gået forbi de 20.000 solgte eksemplarer, og dermed har indbragt Love Shop bandets første guldplade nogensinde – tillykke LS!

26 tanker om “Love Shop går guld”

 1. Du har ret mht. tp. Dog er der stadig noget at komme efter i de store afdelinger.
  Jeg husker at det værste ved at arbejde i tp, var det skilt hvor Gustav Winckler blev citeret for – lidt god musik gør alle mennesker glade- versus det uendelige hav af boxe med alle mulige lokumsoptagelser for 20 kr. der aldrig skulle have været udsendt.
  Det værste var at alle disse 10-20 kr. cder. havde en sær tiltrækningskraft på folk der primært brugte deres penge på øl i netto.
  God weekend til dem, hvis de da ved at det er fredag.

 2. TP var interessante engang, men deres filosofi om at være danmarksmester i tilbud har gjort dem til musikkens svar på Bilka. Ikke mange overraskelser på hylderne længere. Det er lidt hitliste, mainstream (Sting, Dire Straits etc) til midprice og så diverse Disky / Elap discount opsamlinger.

  Guf har et langt bredere udvalg og er et sted man kan gå og græsse (inden man går hjem og bestiller på Play!) 😉

 3. Misforstå mig ret…har intet mod ekstranumre, Costello, The Cure, Love Shop, Ballet Mecanique, Bob Marley, eller whoever.

  Der er bare det med ham Costello, han synes at være blevet en veritabel ekstranummer-industri. Foretrækker – som nu f.eks. med The Cure og deres glimrende genudgivelser – selv at kunne vælge mellem det oprindelige album og så en udvidet 2-CD-ting med ekstranumre. Det har man i mange år ikke været i stand til med Costello og hans bagkatalog, som derfor har været rasende dyrt. Men ok, det har Play.com så gjort noget ved nu…

 4. Tjah, det er jo smag og behag om man synes Elvis – eller Love Shop 😉 – fortjener opmærksomhed om en stribe numre under udarbejdelse; de der tidlige arrangementer for de arkæologisk interesserede. Men de ting på cd2’en der ikke har været ude før er i sig selv værdifulde. Resten er bare gode.

  Men igen – det er jo hvad man har temperament til. Med denne her har jeg mest temperament til at kyle cd1 væk og høre de afpillet arrangerede og faktisk pludselig rigtig gode sange…

  http://www.play.com/Music/CD/PROD/3-/174932/Goodbye_Cruel_World/Product.html

 5. Nu vi er ved det, kan jeg fortælle at mercury rev udsender opsamlingsalbum 2. oktober, som indeholder en ekstra cd der er hele beløbet værd, selvom en sådan udgivelse er lidt kvalm da den er “sikret” med en cd2.
  tracklisten kan ses på diskant.dk under nyheder.

  p.s. ikke fordi guf ikke er en fin forretning, men at betale ekstra for at holde dem i live?? tror nu ikke ham bjørn går sulten i seng….han ser ihvertfald ikke sådan ud.

  selvom en forretning som eksempelvis t.p. kan være kvalmende konceptagtig, (jeps jeg er tidligere ansat), kan jeg ikke få øje på hvad guf er så meget stærkere med, bortset fra alle disse kom-og-få-en-autograf-og-en-gratis-plakat-arrangementer, hvis man er til det.

 6. Har købt alle mine Costello reissues hos play.com – var for nærig til at betale de 200 til 240, – kr de hjemlige forhandlere skulle have for dem, men tror dog aldrig jeg har fået hørt mere end halvdelen af ekstranumrene.

  Guf er sgu efterhånden den eneste “rigtige” pladeforretning der er tilbage i Kbh, så jeg betaler gerne overpris engang i mellem hvis det kan holde liv i dem.

 7. 50 sange på ét Get Happy-studiealbum – det kan ikke være små tanker Costello gør sig om sit eget materiales kvalietet. I hans tilfælde ville jeg hellere betale det dobbelte, hvis jeg til gengæld kunne slippe for en så abnorm directors cut-overflod.

 8. Ja, er det ikke ret belastende, man ikke kan købe et eneste vintage-Costello-album uden at få 15-25 ofte meget ligegyldige men prisopskruende bonus-sange smidt i hovedet!?!

 9. Interessant nok har Demon, som bl.a. står bag de tidligere nævnte Costello udgivelser, netop lanceret en ny serie med ”klassiske” albums i no-frills udgaver i pagt med kunstnernes oprindelige intentioner. Det er selvfølgelig også en måde at få fanatikerne, som må eje alt, til at købe det samme materiale i endnu en indpakning.

  En personlig favorit jeg håber får hele Legacy / Deluxe turen er Nannas Fannys Hjerte.

 10. Idéen fra SonyBMG er at udgivelsens ekstra CD skal bestå af supplerende og dokumentaristiske indslag. Altså bl.a. af musik hvor fluen-på-væggen-værdi og håndholdt kamera-etik er i højsædet. Så jo, selvfølgelig findes der ting…

  For f.eks. Go!’s vedkommende kunne der være tale om den samtidige og ret åndsbeslægtede Playtime-EP, “#1” (fra DSB-CD’en), “Langebro” (fra Gasolin’-tributen), samt måske diverse lo fi-optagelser fra Lipstick Killer (det teaterstykke op til Go!-indspilningerne, hvor bl.a. “Fremmdlegionær” og “Weekender” debuterede), live-recordings fra selve Go!-touren, samt eventuelt nogle primitive demo-skitser/-sange/-outtakes/-throwaways fra tilblivelsen af Go!. Altså ting på den CD2 af arkæologisk – måske indimellem også musikalsk? – interesse for de dedikerede, men ikke for flertallet, der nok bare vil høre CD1.

  Formatet findes, som mange nok ved, allerede i England/USA, hvor klassikere gives det såkaldte “Legacy Edition”-treatment – en drøm for tilhængere af de udvalgte udgivelser!

 11. Ingen tvivl om at der ligger en masse materiale som sikkert aldrig vil blive udgivet af den ene eller anden årsag. Men måske mest p.g.a. manglende kvalitet.
  Copenhagen Screaming har vi set lidt af på CD, men ihvertfald i forbindelse med koncerten i lille vega blev der også optaget film/video som vi ikke har set noget til. Der ud over ligger der sikkert også noget lyd fra CS som er blevet skrottet.

 12. Jeg forestiller mig ikke at det bliver billeder af verden der bliver genudgivet med ekstramateriale, da husker at holdningen er at den er lang nok i forevejen, men måske go med eksempelvis playtime ep og langebro kunne være et bud.
  Der fines også live-optagelser fra den tid og hvis sony ikke har dem, må de jo sige til.
  Måske 1990 med remix-helvede-epén?
  Så er der selvfølgelig dk, hvor ligefrem er lavet en musikvideo til, hvis nogen ellers ønsker den udsendt?
  udover love shop, er der vidst også tale om gangway, hvilket heller ikke er dårligt.

 13. Et lille forsvar for Elvis – på et par af albummene er bonusmaterialet langt bedre end hovedudgivelsen, og det gælder især Goodbye Cruel World, der der også er næsten umulig at lytte til pga den firsersovs den er overhældt med 🙂

  Men der kan da ikke være helt tomt for materiale? Hvad med Remixhelvede? 😉

 14. Kan næsten være for meget af det gode med alle de demoversioner, live-udgaver og outtakes man alligevel aldrig hører – Elvis Costello genudgivelserne fra de sidste par år er et godt eksempel på bonus overkill.

 15. Der er ikke noget potentielt ekstramateriale! Love Shop lavede kun de sange færdige, der kom med på deres albums.

 16. En luksuriøs udgave af DK kunne da være noget!

  Måske endda sådan en Legacy Edition, som Clash fik af London Calling, med ekstra-cd og dvd. Der kunne ‘Casanegra’-videoen ligge 😉 Og så alle de ting som ikke klarede den sidste frasortering – hvis der altså er sådan nogle overhovedet.

 17. Tillykke, det var også bare fordi, jeg købte 10 cd’er jeg kunne give i gave…

  (I har fortjent en guldplade – og mere end det, savner Love Shop)

 18. jeg læste på gaffas hjemmeside at sony/bmg har nogle overvejelser om at genudsende noget love shop på samme måde som de nu udsender ballet mechaniques album. Er det noget de har nævnt overfor dig, og hvad kunne det eventuelt være??
  Det villle jo ikke være helt dårligt.

  Har de været forbi med en ramme til væggen?

  mange lykkeønskningger her fra det kedelige østerbro

 19. Ikke dårligt!! Bare rolig de andre plader skal nok også give guld en dag med de priser de bliver solgt rundt omkring. Eller er der en begrænsning i over hvor lang en periode salget kan ske over?

Skriv et svar