Med ryggen mod muren

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-Brett.jpg

Vores gamle ven Brett Anderson fra Suede, der havde Europa som deres legeplads, skal snart bevise, han kan stå på helt egne ben. Dømt udfra disse to nye sange, der er blevet lagt ud på MyTube, har han vist intet at frygte. Se og hør selv Brett her:

http://youtube.com/watch?v=ghv8-6SF6wE

http://youtube.com/watch?v=KbTJrpl0hfo

5 tanker om “Med ryggen mod muren”

 1. selvom det er genkendeligt, virker det veloplagt denne gang. det er vel også første i en menneskealder at han udsender noget der ikke kan være skabt af kommercielle bagtanker.
  Han må mene det oprigtigt denne gang.

  Jeg tror man bør glæde sig.

  Den version af beautiful, tror jeg bare man skal smile lidt af, og så ellers glemme den sammen med hende der oprindeligt sang den.

  Husk nu The Thermals i aften på loppen.

 2. Brett Anderson solo skal da på hylden også selvom det måske er en stinker.
  (ikke at der nogle worries udfra de udvalgte smagsprøver, men se hvad der skete for Dave Gahan da han skulle stå på egne ben uden Depeche…..)

  Elsker personligt Mr. Andersons vokal og Suede, så jeg glæder mig.

 3. Undskyld jeg fraviger emnet en smule, men netop hjemkommet fra London, er der et spændende navn jeg må dele med jer kyndige udi musik.

  Jeg befandt mig i en fin lille butik i Berwick Street, da jeg pludselig hørte denne fængslende stemme, der bragte associationer om Siouxie, Kate Bush og Björk frem. Det er den pakistansk fødte Natasha Kahn, der indspiller under navnet ‘Bat For Lashes’, som har lavet en rigtig dejlig plade.

  Der ligger en fin lille koncert med en meget forkølet kunstner på http://www.fabchannel.com. Prøv at lyt til numret ‘the wizard’.

Skriv et svar