Men…hvad laver Henrik Hall?

Henrik Hall arbejder lige nu på at blive færdig med det sæt sange, han straks efter sommerferien påbegynder indspilningen af. Ifølge egne oplysninger har han skåret en grundpulje på 20 ned til omkring 14, og det er disse der pt. finjusteres. Selve indspilningen skal produceres af selveste Mikkel Damgaard i dennes studie i KBH, og resultatet – Henrik Hall’s debut som solist! – forventes udgivet på cd til næste forår.

Det er så de konkrete facts. Jeg har selv hørt 3 Hall-numre og de giver absolut lyst til meget mere. Den udstråling og det drama som Hall er blevet så elsket for blandt LS-tilhængere, findes i allerhøjeste grad også på fremførelsen af hans egne dansksprogede sange, der både er præget af skarpt svingende teknologi og en gavmild melodiøsitet. Så grund til at glæde sig!

Go Heinrich, go!!!

3 tanker om “Men…hvad laver Henrik Hall?”

  1. Vi er da sikkert en hel del der glæder os til at se hvad Hr.Hall har fundet på ! Medieopmærksomhed eller ej

  2. Ja, det bliver bestemt spændende at høre, hvad den gode Hall går og sysler med. Men han får godt nok svært ved at lave op til alle de stjerner og rygklap, som Jens har fået. Skal vi gætte på, at Hall kommer til at stå i skyggen af Unmack?

Skriv et svar