Vejen hjem på vinyl?

Auditorium er gået i tænkeboks omkring at få lavet en god gammeldaws dobbelt-lp-udgave af Vejen hjem fra rocknroll og spørger derfra om JensU-baglandet mon i det hele taget er til musik på vinyl – hvad siger I???

10 tanker om “Vejen hjem på vinyl?”

  1. Tak som byder, en vinyl ville være rigtig rart. Også selvom den skulle være lidt dyrere.

  2. Vinyl er ikke kommet for at gå, men for at blive! Gentagne gange har man troet, at vinyl ville uddø, men nej. Så kom endelig med den! Min hukommelse siger også et eller andet med en LS plade (National), der skulle komme på Vinyl, men aldrig kom det. Så du skylder:-)

  3. Når du du spørger, Jens, må jeg ærligt svare: “Hvad hulen skal vi med den”

    Vi har den jo på cd og det er jo nok – især når grammofonen blev skrottet for 100 år siden (for mit vedkommende). Tror kun det er de yderste romantikere, der vil købe den, så spar de omkostninger……………

  4. Bare kom med den, så skal der nok komme til at stå et eksemplar i Ringsted

  5. Det ville være fantastisk, at albummet på vinyl. Jeg er køber! Hvad angår iTunes: lydkvaliteten er jo skamløst elendig, såehhh….:-)

  6. Dobbelt-lp – kunne der blive tale om længere spilletid end cd’ens knapt 44 minutter, eller bliver det et dobbeltsidet cover, der kan åbnes? Det bliver jo nok ikke det første, men uanset hvad er jeg da sikker aftager.

  7. Det kunne da være en fin ting. Men mon ikke det var lige så tidssvarende at udkomme på iTunes? Love Shop er der i et vist omfang allerede.

Skriv et svar