Metalhjerte

DM’s Dave Gahan har netop singleudsendt dette samarbejde med sine gode bekendte fra Soulsavers, en forløber for deres fælles cover-album, der udkommer til november. ‘Metal Heart’ er oprindelig skrevet og fremført af Cat Power…

4 tanker om “Metalhjerte”

  1. En kæmpe favorit herfra med Cat Power. Hendes version på Jukebox, som vel er et cover af hende selv (selvplagiat ville forskere måske kalde det), er fremragende. Synes ikke, at Gahan når i nærheden af den, selv om han lægger sig meget tæt på Cat Powers egen Jukebox-version.

  2. Soulsavers har nemlig bragt noget af det allerbedste længe frem i Gahan – synes dog Playing The Angel er ret god. Når det kommer til Gahan og Soulsavers, synes jeg, at 2012-udgivelsen The Light the Dead See er den stærkeste. I øvrigt kan Soulsavers og Mark Lanegans samarbejde også anbefales..

  3. Soulsavers gør glimrende ting for Gahan. Han har vel siden DM’s Songs of Faith and Devotion i 1993 ikke udsendt bedre albums end de to, der til nu er kommet med dem og ham sammen?

  4. Sjovt nok den eneste original-sang på HENDES cover-album fra 2008, Jukebox! Nej, forresten, der var vist også Song To Bobby.
    Jeg synes at Dave Gahan og Co. tager hendes sang og gør den bedre – det er længe siden, jeg har hørt Gahan synge så godt.

Skriv et svar