17 tanker om “Også i aften: Unmack + Simpson i Vega”

 1. Sommerfugle i min mave, og en lang ventetid blev endelig afløst af en kanon oplevelse i Vega i lørdags. Og ude hos os foran scenen var der bare svimlende lykke. Tak Master!!!
  Ham der Simpson’s sang om Pia K og sex var yderst morsom, jeg støtter ham…..bli’ ved……

 2. Mener Christian R har ret med hensyn til sætlisterne – er nået frem til det samme. I sin tid var Jens U. og Simpson med i “musikprogrammet” hvor det handlede om The Smiths. De gav et nummer i programmet med Jens på guitar og Simpson på sang. Numret var “Asleep”, dog sunget på engelsk, og ikke på dansk som i lørdags.

 3. Hej Jens

  Vil lige give dig en masser roser for en fremragende koncert i Vega lørdag d. 8/10. Det var intet mindre end fremragende, og for lige at fremhæve en ting, så var jeg meget imponeret over Rune’s guitarspil og lyd (en meget rå og ind til benet lyd), som gav nogle helt nye og spændende facetter på specielt de gamle Love Shop numre som Love Goes On Forver, Kræmmersjæl og Alle Har En Drøm At Befri.

  Tak for en dejlig aften og vi ses snart igen!

  Mange glade og kærlige hilsener,
  Michael

 4. Jeg ku’ desværre ikke komme i Vega (eller til nogen af de øvrige koncerter). Jeg synes Jens skrev, at han havde øvet Birgittelyst med bandet. Har den været på programmet på turnéen?

 5. I forhold til koncerterne før Vega tror jeg, at eneste forskel – udover bonustingene i weekenden og rækkefølgen til de første koncerter – var, at ‘Andre Hjem End Vores’ blev ofret til dobbeltkoncerterne.

 6. Set listen i Kolding… Hmm, husker den ikke præcis. Men den ligner meget den fra vega. Dog husker jeg den geniale start med først Femmedlegionær og Invitation. Uh, det var godt. Perfekt!!!

  Fedt i har hygget i Vega. Ville ønske, jeg havde været med. Men jeg er stadig høj efter torsdagens koncert + jeg hører hele DM’s (nye) plade på repeat dagen lang. Det er STORT. So… I’m a happy girl…

 7. Setliste – Store Vega, lørdag:

  Fremmedlegionær
  Invitation (Kommer Du Med?)
  (La La) Hollywood
  Joyride
  Født På En Søndag
  Happy Ending (m/Nikolaj Nørlund)
  Skovens Dybe Stille
  Regn Over Skyerne
  Røde Lanterne
  Minder
  Love Goes On Forever
  Kræmmersjæl
  Der Kommer En Morgen
  * * * * * *
  ‘Asleep’ (m/Mikael Simpson)
  En Nat Bliver Det Sommer
  Alle Har En Drøm At Befri
  Vejen Hjem Fra Rock’n’Roll (m/Kira Skov)

 8. De herrer Unmack og Simpson (eller andre, der kender den), ville det være muligt at få “Asleep” oversættelsen skrevet hér, da det var temmelig svært at høre/forstå det hele i aftes?

  .

 9. “Du drømmer om et andet sted” fik/får for mig en hel ny mening med de højstemte anmeldelser, hvem der bare havde været med i Drømmenes…

 10. Christian R:
  Helt uenige er vi dog ikke, da vi jo begge sender Unmack videre til finalen med 19-18 😉

  .

 11. Tjah, Lloyd. Normalt er jeg jo enig i dine fornuftige betragtninger, men hvis vi skal lege smagsdommere, vil jeg tillade mig at afvige lidt 😉

  Fredag: Unmacks – Simpsons: 9-10
  Lørdag: Simpsons – Unmacks: 8-10
  (Hjemmeholdet nævnt sidst)

 12. Kongerne af København slog til igen. Fredag med en lidt ydmyg Jens U, som flere gange lagde op til MS+Sølvstorm, JU+band spillede en helt igennem flot koncert. MS+S gav den gas og var fredagens højdepunkt og så med JU på guitar på Narkokys. Lørdag var Simpson ”opvarmning” og gav en mere afdæmpet koncert end om fredagen, men absolut en god opvarmning til den bedste koncert jeg har hørt under ”Joyride 05” Fra første strofe i Fremmedlegionær var hele salen med og bandet var tændt som aldrig før, hvilket resulterede i et brag af en koncert, som ligger tæt op af de bedste LS-koncerter. Ingen tvivl om at Jens og band nød at være på hjemmebane i VEGA. Det skæmmede bestemt ikke koncerten at Nicolaj Nørlund kom på scenen og spillede guitar og i ekstrasættet startede de, sammen med Mikael Simpson, med at spille en dansk oversættelse af the Smith’s ”sing me to sleep”, tror jeg det hedder og så var Kira Skov lige på besøg. Alt i alt et sandt triumftog af en koncert.

 13. To gode aftener, fredag og lørdag – med sidstnævnte som klart bedst. Og så var vi et par stykker, som syntes, at det var gåsehudsfremkaldende, da der pludselig blev sunget “Asleep” (dog på dansk) – dét var lige det, der skulle til for at runde sagerne perfekt af.

  Og karaktererne, på 13-skalaen:

  Fredag: Unmack – Simpson 9-8
  Lørdag: Simpson – Unmack 10-10

  Godt vi slap for en straffesparksafgørelse 🙂

  Og Simpson, hvis du læser dette:
  Jeg har tidligere skældt Jens ud for at “tale grimt om andre” og det gælder naturligvis også dig! For hvem kunne egentlig tænke sig at se Pia Kjærsgaard med en stor pik…………..

  .

 14. Det var en FANtastisk oplevelse i Vega lørdag. Den klart bedste af de koncerter, jeg har set på denne tur. Og dem, jeg kender, der har set flere, mente også, at det var lørdag, at Jens U & De Klareste Oktoberstjerner funklede mest. Ligesom fredag var publikum mest varme til anden akt.

  Ændringen af rækkefølgen i setlisten på den sidste del af turneen fungerer bare bedre, selvom det er en knald eller fald-taktik at lægge ud med en klassiker som Fremmedlegionær. Den kan let risikere at overskygge de efterfølgende, nye numre, men det holder hele vejen. Ikke mindst takket være # 1, Rune K, der har været en stor oplevelse. Bonus i form af tre gæster (Simpson på dansk version af ‘Sing Me to Sleep’ kaldet ‘Mikael Simpson Blues’, chefen Nørlund på ‘Happy Ending’ og Kira på ‘Vejen Hjem…’) gjorde sammen med publikums medleven denne koncert til en specielt stor oplevelse. Man skal jo se frem og ikke blive sentimental, men det var faktisk som lørdag aften i Store Vega ‘i gamle dage’.

  Var det okay? Det var Top Oktoberfest! Vi ser frem…

 15. Oppe fra balkonen i Vega var vi – fruen og jeg – ikke i tvivl: Det var et brag af en koncert. Det kunne vist ikke gøres bedre. “Vejen hjem fra rocknroll” er en smuk plade, men den fik altså endnu mere luft under vingerne, da bandet gav den fuld skrue. Kære Jens – sandhedens øjeblik for al musik er, når den spilles live. Og du må være en glad dreng i dag. For dine sange og melodier levede endnu bedre i Vega end på HI-FI anlægget. Og endelig: Hatten af for Rune Kjeldsen – det er åbenbart ligemeget om det er Marie Frank, Cohen, Kira eller Unmack: Når han rører strengene kommer der guld ud af højttalerne. I disse karakterliderlige tider: 13!

 16. Sådan Jens. 2 dage i rap. Deeejligt, men uhadada hvor havde i valgt en kompetent “modspiller”. Mikael Simpson gav Jer baghjul. Specielt i fredags. Aftenen (lørdag) blev i øvrigt krydret med Kira Skov på duet til sidst. Nice.

Skriv et svar