5 tanker om “Husk: Når Simpson spiller…”

 1. … jeg tror, at aftenens “overraskelse” var JU “medvirkede” på Narkokys … ellers var det klart JU som løb med sejren … synes at mange af LS sangene har fået nyt liv med Rune Kjeldsens aggressive guitar spil … MS har brug for en pause og noget nyt materiale – for mange tekno beats og impro jam – det er sangskriveren MS jeg synes bedst om (ikke entertaineren) … og jeg er efterhånden træt af at høre ham disse Dansk Folkeparti … lidt for billige points … fint nok at være “lidt” politisk … men det kan også blive for korrekt … JU’s tribute til Jørgen Leth var klart skarpere …

  Sheringham

 2. Nåeh KBH: lad nu os stakkels jyder få en detaljeret beskrivelse af Jimmy U & The Monuments of Slums koncert i aftes……der må da være sket et eller andet? Hvordan så sætlisten ud denne gang, og hvori bestod de “små overraskelser” som Mikael Simpson havde lovet?

 3. Uha, Yugo – det er surt at have billet og så ikke kunne nå frem. Men sådan ser det heldigvis ikke ud på det midtsjællandske. Ser nu frem til at fyraften nærmer sig og vi skal ind og bade os i byens lyse strøm.

 4. HOLD KÆFT (undskyld sproget) en fed koncert i Kolding igår. Det var meget bedre end det var i Århus. Denne gang blev der også lagt ud med mine to yndlings sange (Fremmelegionær og Invitation). Fed fed start…

  Der var som forventet ikke ret mange mennesker til koncerten, højst 100, og det ser ud af meget lidt, når der er plads til 600. Men Jens og co. fyrede den af alligevel. Det var virkelig STORT. Og pludselig savnede jeg ikke Love Shop, som jeg gjorde under koncerten i Århus, for bandet var så fede igår. Allesammen. Men Jens ER stjernen.

  Er SÅ ked af, jeg ikke kan være der i aften, æv. Men jeg håber også i alle vil få en fed aften. Take care… xxx

 5. og jeg har en billet til i aften men kan ikke få fri tidligt nok fra arbejde til at nå til Drømmenes….ØV!
  God koncert til alle jer der skal i Vega i aften eller i morgen. Jeg VED at det bliver to fantastiske koncerter hver aften med landets i særklasse to bedste sangskrivere. Og når jeg i aften sætter Unmack og Simpsons albums på anlægget hjemme i 9400, kan jeg garantere for at jeg i sandhed “drømmer om et andet sted”!

Skriv et svar