4 tanker om “Omsider: Aalborg”

 1. Hej Jens. Pøj pøj med koncerten i Aalborg, når solen går ned i vest – glæder mig selv over mega meget til koncerten i Vega d. 8 oktober. Det blir helt vildt! Har inviteret min moder, kæreste, lillebror og bedste ven med, da det tilfældigt er på min fødseldag, så det blir en stor fest:-)

  Hej Pastoren. Er det muligt at lave en menu, hvor man kan læse koncerternes setlister dagen efter, i den kommende fremtid? Det ville være super fedt!:-)

  Fedt at høre Anders! Har selv haft den store fornøjelse at oplevet Hr. Simpson utallige gange. Han er genial, og glæder mig som bare fanden til at høre fabelagtige klassikere som “Virus” og “Det’ Sommer Nu!”…

  Naturen er et Sprog, Pia Kjærsgaard!
  Kan du ikke læse hvad der står, Pia Kjærsgaard?

 2. Hey Iben, hey Anders, hey Pastor, hey alle.
  Vi er kommet til Aalborg for nogle timer siden i skarp stemning efter en lykkelig aften/nat i Viborg. Så nu kan vi næsten ikke vente til mørket falder og vi går igang. Det skal blive stort – vi ses!
  XXX James U.
  PS – Skulle hilse fra Simpson. Han var selv ultraglad for sin egen koncert igår.

 3. Jeg vil glæde mig til Simpson koncert i aften… Men ville nu hellere være i Aalborg… og jeg siger ikke hvor. Men god koncert til dig Lai – og til alle i andre også…

 4. Er du sikker på det Pastor? Det var lidt af en fest, du holdte i går til den gode hr. Simpson. han spillede forøvrigt en ganske glimrende koncert. Der er noget at glæde sig til, for dem der skal i Vega. “Lad os Danse” var intet mindre en fantastisk!!!
  Men om syv timers tid giver dr. U den gas på Studenterhuset i 9000 Aalborg, og det bliver stort!

Skriv et svar