En nat i Aalborg

Så nåede tourbussen til Aalborg, og jeg tog nogle billeder undervejs.

Efter koncerten var det midnat, og Jens blev opsøgt af en fødselar. Født på en søndag…men folk her var Mette…

Bemærk Runes sko, lavet af håndsyet dobbelt kalveskindslæder. Meat is murder!

Dette var sidste aften med Nikolaj Torp, der nu vender tilbage til Warwick Avenue.

8 tanker om “En nat i Aalborg”

 1. Øv. Var der ikke i forgårs…i Aalborg…jo, bare ikke til koncerten, men
  dog i Studenterhuset sidste år til L.S.’s “sidste”.

  Hvad er forresten dét med “Skovens dybe”?! Har læst lidt anmeldelser rundt
  omkring, og den lader til at være betegnet som det “svage led”. Sese?!
  Det var den første jeg nynnede med på inde i hovedet, da jeg stod op, dagen
  efter at min kæreste hadede mig, og dagen efter at jeg havde købt pladen.

  Desværre anmelder “pressen” (mors udtryk) vist kun plader én gang, så…
  er blidt uforstående…

 2. Jens du var fantastisk. Tak for en levende koncert i aalborg. Jeg må indrømme, at jeg var meget glad for, at jeg valgte at deltage. Min ellers trofaste loveshop kammi, som jeg gennem de sidste 8 – 10 år var fast gæst til L S koncerter med, han valgte at brænde mig af i lørdags. Så var gode råd dyre….sku jeg gå alene, sku jeg blive hjemme. Beslutningen var egentlig ikke så svær, så kl. 21. 50 ankom jeg alene til Studenterhuset.
  Jeg genså mange af de gamle L S hoveder, de var stadig med. Min forundring er stadig stor over det brede publikum, som møder op. Der er ældre og meget unge mennesker imellem og det er fedt. Det er fedt på den fede måde, at se de der 18 – 19 årige drenge stå og skråle med, og så vender jeg mig om, og der står de ældre, de skråler præcis ligeså meget med.
  Slut – tak for de gamle L S numre. Var meget spændt på “En Nat Bliver Det Sommer”, jeg synes den var spændende anderledes, lyder som om det er mere bas på starten. Håber snart på gensyn i Aalborg.

  ps. Nej Jens, DAD skal ikke spille i Gigantium, men de skal spille i Aalborghallen….snart:-)

 3. Søren Kjærgaard er mere end kompetent og står bag det forrygende vellydende Andersens Drømme-projekt sammen med Nørlund, så vidt jeg husker. Så det er fortsat noget af et drømmehold, der er sat sammen der!

  Tillykke i øvrigt med Viborgs fortsatte andenplads i ligaen. Nok godt, at sejren over AaB ikke var en lørdagskamp. To gange på en weekend, først Esbjerg og så Aalborg – det ville vel være for stor en fristelse ikke at komme til at hovere helt uden hæmning…

 4. Endelig – ÅRHUS!!! En rigtig god aften i 9000 – Alaburg. Bandet er bestemt ikke blevet dårligere siden Silkeborg. Det var samme setliste, men langt mere gejst, energi og vilje. Og et publikum der var langt mere med! Og ja “En Nat Bliver Det Sommer” er stadig med:-)

 5. Lyder spændende. Så skal Jens og drengene vel i øveren i næste uge. Har aldrig hørt Ikseltaschel, men jeg kender Kresten Osgood, der vist også er med der, som en fantastisk jazztrommeslager etc.

 6. Nej, det betyder at afløsningen hedder Søren Kjærgaard. Han er kendt som musiker hos Nikolaj Nørlund men også som en mere end almindeligt dygtig jazzpianist (P2s Jazzpris 2004) og som den ene halvdel af Ikseltaschel, hvor han rapper tekster, der er mere meningsfyldte end Tue Wests.

 7. Sidste nat med Nikolaj Torp? Betyder det at Mikkel Damgaard er tilbage på resten af turnéen?

Skriv et svar