6 tanker om “People are crazy and times are strange…”

  1. Diverse hjælpepakker til selvstændige og freelancere, der kan dokumentere indtægtsnedgang, må da i den grad også gælde musikere.

  2. Som jeg hørte fra en der er medlem af en af de to branchefagforeninger, modtog han en skrivelse med en opremsning af de forskellige scenarier, hvor han ikke ville modtage en krone. Det var ligesom det.

  3. HAHA, det var alligevel lidt af et sammenligningsgrundlag;-), men trist at høre , at der ikke gøres noget, når nu der gøres tiltag for så mange andre brancher, der rammes.

  4. Ingen tiltag, ingen kompensation, nej. Musikudøvere har formodentlig landets mest tilbagestående arbejdsrettigheder på den her side af illegale lirekasseaber og østeuropæiske trapezartister.

  5. udover at du har fuldstændig et, og hamstringen viser folks totale idioti, vil jeg lige spørge dig Jens, har I nogen kompensationsmuligheder for evt. aflyste koncerter? flere mindre udenlandske artister på FB skriver om bekymring for deres turnéer og økonomien, er der tiltag herhjemme fra vores kære stats side?

Skriv et svar