Sam’s lost town

Hvert andet eller tredje år bringer uværgeligt samme genkendelige skuffelse. Det sker når The Killers udsender nyt album, og man før førstelyttet på forløbersinglen sidder med det håbløse håb, at det er bandet fra de så dejlige to første Killers-plader, som endelig er på banen igen. Ligeså i dag, for her kommer førstesinglen ‘Caution’ fra Imploding The Mirage, der udsendes til maj. Og nej, den er vel egentlig slet intet at skrive hjem om, men dette fnuglette stykke ingenting bærer dog umiddelbart på mere liv og tør man endda sige udstråling, end længe hørt fra Las Vegas-glitterazzierne. Lidt har også ret, specielt i hårde tider som disse, selvom den bortløbne guitarsolo tilsidst skriger på at blive indfanget øjeblikkeligt med en svirpende lasso og rettet af…

2 tanker om “Sam’s lost town”

  1. Den guitarsolo er det eneste opløftende ved den sang, Jens. Det er første gang, at verden hører fra LEGENDARISKE Lindsey Buckingham efter en livstruende akut hjerteoperation. Hvor er det godt, han er tilbage.

  2. Følelsen af håb, der aldrig bliver gengældt er velkendt. Jeg ved ikke, om jeg tør trykke “play”. Skuffelserne har – når det gælder The Killers – alt for ofte stået i kø..

Skriv et svar