Spåkoner, numerologer, sandsigersker


Alle er de enige om, at næste mandags koncert i Vega med Echo & The Bunnymen bør kunne blive en af sæsonens bedste. Og setlisten her, fra weekendens besøg i Manchester, tyder heller ikke på andet. McCulloch rapporteres i skarpeste sangform siden 1985 (!) og nogle af de allerbedste E&TB-albumtracks, sange der ikke nødvendigvis var store radiohits, er tilbage for første gang siden genforeningen – så bring on the dancing horses!

6 tanker om “Spåkoner, numerologer, sandsigersker”

  1. Og gud, hvor har jeg set frem til den koncert – længe! Glæder mig så hurtig jeg kan og især, hvis Ian medbringer de samme numre, som på set-listen fra Manchester. Iiiiiih, det bliver så GODT!!!

  2. “Dom Som Försvann” fra Kents nye “The Hjärta & Smärta EP” er noget af det bedste de har udgivet i årevis. Glæder mig uendeligt til at dykke længere ned i disse vidunderlige 5 sange.

  3. Jo, vi håber på at de to ud af de 4 originale horsemen (!)er i form, vi ved jo at den har været lidt op og ned de seneste år. Seneste udgivelse lover godt, imo.
    For dem, der får lyst til at gense ETAB og for de af jer, der ikke kommer forbi lille vega, kan det her nævnes, at http://www.fabchannel.com streamer Amsterdam koncerten d.8 nov.

    Mr Islington…nord for Firenze

  4. “In the Margins” er af de mest spillede nummere hos undertegnet lige for øjeblikket.God vind til alle jer heldige udvalgte der skal afsted.Gid det var mig.

    Har lige købt Kents nye EP på CDON og indtil videre er jeg ganske begejstret.Men Kent plejer jo aldrig at skuffe mig

Skriv et svar