Surth.

akakak.jpg

Jens ville kunne levere en lyrisk beskrivelse af, hvordan man fra hjemmet kan se det hvide skær fra lysmasterne og høre brølene fra det længselsfulde publikum ovre på den anden side af fjordens decemberkolde vand.

Det er jeg ikke så skrap til, så lad mig blot tørt konstatere at AaB er ude af UEFA-cuppen. Getafe sad reelt på det meste af kampen, og de vandt fuldt fortjent. Der var et interessant mål af Prica kort før lukketid og en slags organiseret klumpspil kort efter, der rummede fire store chancer. Men som Gunnar Nu sagde, er det målene, der tæller.

Og efter nytår er det målene i SAS-ligaen, der tæller.

10 tanker om “Surth.”

 1. Der var faktisk et nationalromantisk (for ikke at sige “nasjonalistisk”) folke-metal-band fra Norge engang, der hed Storm. Det var sådan noget med Sissel Kyrkjebø-agtig vokal og norske tekster om fjeldenes storhed osv. Min daværende kæreste købte en cd med dem i den tro, at jeg ville kunne lide den slags.

 2. The Storm, pissefedt bandnavn og logo og æstetik i det hele taget….. hvis det altså bare havde været et metalband (men tanken om frk Rosendahl growlende og i fuldt, sort hævi-outfit er da også sært æggende, omend nok bare ønsketænkning fra min side).
  Spændende ihvertfald med nyt liv på Sort Sol fronten!

 3. Swan Ligegyldig gik på Hasseris Gymnasium (i Aalborg) i sin tid. Hendes lærere opfordrede hende til ikke at gøre 3.G færdig. Dette er siden af hende selv blevet tolket som en indikator på et stort talent, der ikke måtte standses af en studentereksamens krav.

  Andre tolkninger er mulige.

 4. Åh nej, ikke det kvindemenneske igen!

  Havde engang forvildet mig forbi en af Swan Lee koncert på en Roskilde Festival. Fik vist sagt lidt for højt, at det var temmelig kedeligt og at jeg ikke brød mig om hendes stemme. Hvis man kan tale om at få kastet ‘onde øjne’, ja, så fik jeg uden tvivl min ration for mange år frem.

 5. Ja, det er sgu godt nok interessant. Flere af de andre navne på tilskudslisten har jeg aldrig hørt om. Så deres støtte er måske okay? Hvem pokker er The Storm?

 6. Det kan sgu undre at en lokalafdeling af verdens største pladeselskab, med en markedsandel på omkring de 30 %, skal have kunststøtte?

Skriv et svar