Tak det bedste ord

For Vega, torsdag aften. Super tid vi havde sammen. Sjældent så opløftet efter et show som det. Extremt stolt af The Lonely Lovers og deres sublime spil. Samt af den varme, medlevende modtagelse af sangene og det hele. En meget speciel oplevelse, syntes vi alle bagefter. Så tak som fanden! Og jo, Nicolai fejrede tilmed fødselsdag…

Nu fortsætter dage, aftener og nætter i Tower of Song med arbejde på nye sangskitser. Det giver ikke meget tid til iMac, så hvis nogen har noget på hjerte, del det endelig med andre her og vær med til at holde fast – take care, you!

9 tanker om “Tak det bedste ord”

 1. Selvfølgelig har vi hver især vores favoritter fra Love Shop-tiden. Og man er da glad hvis den bliver spillet. Men vigtigere er det da heller ikke. Personligt kan jeg bedst lide Vi Blinker Så Hurtigt Vi Kan, fordi den er tilstrækkelig patetisk og sammen med John Berrys tema fra De Uheldige Helte rammer hele Hvorfor Bliver Jeg Aldrig Voksen For Helvede-temaet som Love Shop har spillet en del på.

 2. Tak, Jens + band, for en dejlig aften. Jeg var mest oppe & køre over Minder, Happy Ending, Hollywood og afslutningsnumret (som var hvad?).

  Får du modspil nok?

 3. Jeg mener nu ikke, at vi kan ærgre os over bestemte numre fra Love Shop, som vi ikke hører til en Unmack-koncert. Jens U. er solo nu med nyt band, og det er hans egne sange, som nu er i fokus. Naturligvis er det rart med gamle LS-klassikere ind i mellem, men det må blive dem, som han mener passer i sammenhængen – og så kan man blive positivt overrasket over det, som kommer, og ikke skuffet over det, vi ikke hører fra Kærlighedsbutikkens epoke.

 4. Ja det var en fin aften, dog kunne jeg have tænkt mig at høre “Weekender”….

 5. Hej Jens, vil osse bare sige tak for en fantastisk aften i fredags. Det var bare hvad der skulle til for mit vedkommende, for jeg var i meget trist humør(har lige mistet min mor). Men du og dit rock’n roll orkester førte for en stund ind en drømmeverden, den verden jeg elsker så højt. vi; min mand og jeg elsker din musik og dit selskab, og selv om vi har været til uendelige mange koncerter med dig i front, slår du benene væk under os hver gang. Tak for dig, mere af det. Og alle, håber vi ses foran Christiansborg på onsdag kl. 16.
  Love goes on forever……

 6. Uh… lidt pinligt, men jeg kunne ikke genkende sangen i midten af koncerten, der blandt andet handlede om “skønhed”. Hvad hedder den? Og hvor er den fra?

 7. Jeg siger også tak for en storm, stor aften. Første gang jeg oplevede Unmack efter Love Shop. Jeg må erkende, jeg havde en smule skepsis på forhånd.

  “Vejen hjem fra rock´n roll” er en fremragende skive, men ville numrene holde live?

  Min skepsis blev gjort til skamme, hold da helt store bededagsferie hvor Jens & The Lonely Lovers trykkede den af. Det var forrygende. Jeg, min kæreste (med lange stærke ben) og mine venner gik stærkt opløftet fra Vega. Og en flot blanding af alle solo-numrene, suppleret med lidt Love Shop og nyt materiale, hvor Unmack og drengene gik den tunge vej:

  “Satan, satan, hvem holder hånden over dig”

 8. Hep. Glæder mig til at høre skitserne blive til rigtige sange! Dog tror jeg ikke at du for alvor kan lade denne blog være? Spar os endelig ikke for indspark om dette og hint.

  Og så var der lige din fordanskning af Sønder Boulevard….skal vi aldrig høre den????

Skriv et svar