The greatest record ever made?

Det synes Echo and the Bunnymen-überego Ian McCulloch ialfald selv om bandets Ocean Rain-forløbersingle ‘The Killing Moon’, der udkom i går for 35 år siden. Han er nu ikke helt galt på den, for mere køligt majestætisk og ophøjet musik skal man lede længe efter…

5 tanker om “The greatest record ever made?”

  1. “The Killing Moon” er overhovedet ikke et skidt nummer. Jeg lyttede til som fast rutine dengang i 1984, og det er stadig værd at høre. Ligesom så meget andet på Ocean Rain er det arrangementet, der har en stor del af æren.

  2. Det er vist desværre ingen overdrivelse. I The Guardian/John Harris’ nekrolog over Cavanagh (RIP indeed) omtales det vilde og vildt foruroligende interview med McCulloch:

    “Of late, Cavanagh had written a superb up-close profile of Ian McCulloch of Echo and the Bunnymen for Mojo, capturing the tragedy and pathos of a former star fading into late middle age…”

  3. Den engelske journalist og forfatter David Cavanagh (RIP) lavede et fantastik interview med Ian McCulloch til Mojo sidste år. Han har vist lidt forskelligt at slås med…

Skriv et svar