Interpolis

Hvis ingen endnu ved det, giver New York City’s opstigende Interpol i aften show på Vega i København. Det markerer vi her med ordene til ‘The Lighthouse’, deres hjemsøgende afslutningssang på Our Love To Admire, en tilbageholdt en af slagsen, med bølgende tremolo-guitarer og fejende lyskegler.

northernlight2.jpg

THE LIGHTHOUSE

It’s the place that’s said to break
It’s just as safe from the outside
Tonight

And I warned them
I face the storms at the tides
From the lighthouse

And I warned them
Unleash the storm and the night

What do the waves have to say now?
What do the waves have to say now?
Slow down
And let the waves have their way now
Slow, and let the waves
Have their day

And I warned them…

Here I’ve been living
On roofs made from sin
I put an outward,
“Begin, begin.”

Here I’ve been lucid
I’m living within
Inwardly urgent
And sinking again

The lighthouse

© Interpol

8 tanker om “Interpolis”

 1. -smølle, ja, det var herligt at opleve et ‘midaldrende’ band med sådan en spilleglæde, energi og charme. Sangene blev mig dog en anelse monotone i længden, men en god håndfuld skilte sig virkelig positivt ud.

  Tjek forøvrigt Franz Nicolays (keyboard) tour dagbog 🙂

  http://www.franznicolay.com/index.html

 2. pete1970: Jeg mente skam intet ondt mod Pixies. Originalerne er skam gode nok og jeg vedkender også deres betydning.
  Men en dårlig efterligning er der vist ingen af os der har brug for.

 3. Billetpriserne til store koncerter er i alle tilfælde en skændsel. Over 500 for en arenakoncert med elendig lyd er at tage røven på folk, og så fra et band der altid har haft så travlt med at være frelste omkring alt muligt. Så meget for deres principper…

  Nede ad gaden spillede The Hold Steady i øvrigt i lille Vega. Synd der ikke var ret mange til stede – de der var, så et fantastisk band. De skulle komme tilbage til Dk senere på året, så det er bare at håbe på at det bliver Loppen de indtager. Deres Boys and Girls in America ville dog ikke overraske mig det mindste ved pludselig at blive et kæmpehit.

 4. Det virker respektløst overfor folk der giver over 500 kr. for en billet, at det skal foregå under så ringe forhold.

  I forum bliver der gerne 40 grader varmt til sådan en koncert, men der er kun varmt vand på toiletterne, da forum skal tjene 25 kr. på koldt vand. 45 kr. for fadøl, 25 kr. i garderoben osv.

  Jeg tror desværre koncertbilletter til bands som Pearl jam er så nemme at sælge, at man kan slippe afsted med som ringe forhold.

 5. Ja, det skal blive dejligt at komme ”hjem” til Vega og acceptable lydforhold. Jeg kan sammen med Morten Ramone kun græde over de elendige lydforhold i Forum til seancen i går. Hvor er det synd og skam at den slags koncerter henlægges til så elendige forhold. Hvornår er der nogen, som starter en underskriftsindsamling mod afholdelse af koncerter i Forum, Parken og Valbyhallen?

 6. Yugo Star! Brug ALDRIG Pixes som en slags skældsord:-) The Pixies var (mere end) fortræffelige – uden dem intet Nirvana…(og en masse andet “lort”)

 7. Interpol er klasser over Pearl jam, og det har de været altid – så bare rolig Morten Ramone, i aften bliver stor!

  Jeg varmede op med Modest Mouse på Voxhall hvilket var helt OK. Jeg er ikke stor fan og synes de er lidt for amerikaner-indie-skramlede, men ærligt talt: Hvem synes ikke det er fedt at se på Johnny Marr i aktion i et par timer?

  Modest Mouse har to trommeslagere, men det fungerede faktisk fremragende – de var totalt tighte! Sangeren Isaac Brock (hedder han vist) var jeg, som på plade, ikke imponeret af. Han har den der typiske lidt råbende facon som jeg synes skæmmer megen ellers god alternativ musik fra The US of A. Tror de alle sammen at de er med i The Pixies eller hvad sker der?

  Totalt set en acceptabel koncert – 4/6 stjerner herfra, hvoraf den ene er reserveret A Boy Called Johnny. I aften skal der flere stjerner på scenen i Vega: To The Lighthouse!

 8. I går sang nogle andre amerikanerer i forum, eller måske sang de, for lyden til pearl jam koncerten var himmelråbende dårlig, så dårlig at man bare stod og ventede på at det skulle slutte.
  Så hjælper det heller ikke noget at Pearl jam er endt op med at være så naturlige og nede på jorden, at alt hvadder hedder visuel fremtoning, er bandlyst.
  Aftenens koncert kan kun blive bedre, men Interpol måske også et bedre band, selvom pearl jam har præsteret fortræffeligheder.

Skriv et svar