The Raveonettes tilbage

Indtog frostgraderne i aftes i havnen i Køge, byen syd for København med hele to fine spillesteder, Bygningen og Tapperiet. Sidstnævnte lavloftede rockklub havde nemlig besøg af længe savnede The Raveonettes, der er på DK-tour i original live-besætning med Sune Wagner, Sharin Foo, trommefænomenet Jakob Hoyer og Manoj Ramdas (højelektrisk second guitar). Den lange pause taget i betragtning viser lige nu et overraskende tight band i støjende storform, der sultent går til Wagners stil-elegante katalog af perfekt pop, gennem setlisten bevægende sig kronologisk frem fra første dogme-enkle EP til den langt mere bredspektrede Raves-nutid. Herover et grønt/pink klip fra showet på Train i Aarhus forrige weekend. Som måske anes spiller den kompromisløst satsede lyssætning på disse shows perfekt op til Raveonettes-universet. Så kun grund til at glæde sig på Godset, Kolding i aften, samt på Store Vega, København onsdag, tourens to resterende shows.

2 tanker om “The Raveonettes tilbage”

  1. Det var en fantastisk aften i Køge, og én af de bedste koncerter, jeg har oplevet med bandet. Og blandt årets bedste koncertoplevelser. Tapperiet er i øvrigt et fremragende spillested.

  2. Havde fornøjelsen af at høre Raveonettes i Aarhus for nogle siden. Har vel sjældent hørt dem mere velspillende en der. Og vel næppe heller med højere lydniveau.. Og helt fantastisk at høre hvor mange gennemført fantastiske numre Sune Wagner står bag, og så fik vi trods en 22 numre lang setliste ikke engang dem alle. Håber på ny lyd derfra snart..

Skriv et svar