Vi er så godt som tilbage

irak_overdragelse_a_201354b.jpg

Ikke krybende som forsvarsminster Søren Gade her ovenfor, i et knæfald for alt, hans eget bagland har fucket godt og grundigt op nede i Irak. Nej, stående, klar til at møde jer igen – har I haft en god sommer, er I okay?

20 tanker om “Vi er så godt som tilbage”

 1. Belmondo, jeg taler gerne grimt om den officielle Manu Chao Liveplade – derudover er min eneste anke at du ikke kan stave til hans navn! Elsker de der tidligere biltyve, Manu Chao, Mikael Simpson og noget der ligner 10.000 rappere, der alle er undtagelsen, der bekræftiger reglen.

 2. Er nu enig med mavesure-martin når det gælder Interpol. Har set spøgefugle omtale dem som de nye Duran Duran, men Le Bon & Co. havde i det mindste gode pop melodier.

 3. Er du nu sikker på, at du ikke kan finde på noget mavesurt at sige om Manu Chau, martin…?

 4. Undskyld MARTIN…jeg var fuld – det lød ad h. til det hele 🙂
  Men…i alkoholens ulidelige uklare skær må jeg indrømme, at Infernal’s sceneshow – og korpiger – var ganske nice..!

 5. For pokker Belmondo, Interpols plade er småskuffende, Ryan Adams udspil decideret kedeligt og Midlake gjorde en fin, fin figur i Lille Vega!

  ..og Fletch, du går ud og vasker dine ører med sæbevand, der er simpelthen for meget dårlig smag i dit indlæg til at jeg kan overskue hvor jeg skal begynde!

  Nyt fra Manu Chao er til gengæld godt nyt, bootleggen fra Roskilde 2001 er en evig sommerfavorit her i huset, sammen med de to første studieplader.

 6. “rainin in paradise” tænder håbet om en god plade til september, la radiolina. Indtil da kan man nok leve højt på de suveræne nye skiver fra interpol og ryan a og mange gode roskilde koncerter (og en rigtig skidt en med midlake i vega).

  her skal sommeren nu først til at starte for alvor med tre uger i syrien og libanon.

 7. Jo, tak – har også haft en god ferie, hvor batterierne er blevet ladet godt og omsorgsfuldt op til en ny sæson. Så vil gå så langt som til at sige, at jeg er super-ok 🙂 Sommerens højdepunkt var Open Air Concert i Varde – de har altså en lille oase af en scene under store bøgetræer. Dét, der gør det hyggeligt og intimt er, at tilskuerpladserne skråner oppefra og ned mod scenen, således at musikerne står og ser op mod publikum og dermed kan se alle. Det er rigtig, rigtig hyggeligt, og der var udsolgt med 4100 publikummer. I år var der bl.a. besøg af Big Fat Snake (ikke lige mig – men andre var meget begejstrede), Danser med Drenge (ok), Dodo (godt!), Poul Krebs (der valgte jeg så baren…), Infernal (fedt!), Nik & Jay (tiltrak mange piger …), Pretty Maids (larm), Spar 2 (ok), Johnny Madsen (legendarisk).

  Mit store håb er, at der engang står Jens Unmack på plakaten 🙂

  Selvom jeg er mest til sommerens lys, så er et efterår med europa cup fodbold, tæppe i sofaen og stearinlys i vindueskarmen nu heller ikke at foragte. Men lad os nu nyde eftersommeren og se hvad den kan bringe.

 8. Jeg hørte noget meget lovende fra Manu Chau-pladen på tysk radio. Man kan downloade en digital ep på itunes,som er den officielle førstesingle, og så er hele albummet ikke længere væk end 4 september.

  Virker til at det overvejende er på fransk, og så er det godt at der er kommet nye melodier siden proxima, der mest var en samling af overskydende materiale fra Clandestino.

  Man kan vidst smuglytte på my space også.

 9. Min sommer har været præget af kreative opture og mentale op og nedture.

  Misbrugte en uge af min ferie på Regnkilde Festival, og havde efter det *CENSUR* ikke råd til at søge udlands som ellers planlagt. Havde dog en god trøst i en metallica koncert.
  Men nedtur da man kun havde taget sig to uger inden man skulle tilbage på slavearbejdet.

  de kreative: fik styr på en digtsamling jeg har arbejdet på igennem længere tid (den ligger nu hos forlaget og er 1 draft. derefter sætter jeg mig ned med en art designer og så tager vi den derfra), og har nu forskellige muligheder liggende foran mig.

  De mentale; min deutche liebe og jeg gled fra hinanden (grunde jeg ikke vil sige her, ikke at jeg vil hvis I spørger, men gider ikke der skal gå psykologi time i den) og er gået fra forelsket til nedtur til lettere interesset i en ny pige, som jeg dog ikke kan tage stilling til lige nu på grund af andre stressende ting: dels forholds efterveer og står desuden i flytterod og flyttekasser, skal flytte ud af min lejlighed men regner med at blive på Fredesberg. Ja havde ellers set på en i Vanløse, men af forskellige årsager gik det i vasken (naturligvis efter jeg havde sagt min egen op), så nu kegler vi lidt rundt som normade men regner med at finde noget i Vanløse eller Frederiksberg.

  så dejlig rodet tilværelse 🙂

  behøver ferie ovenpå den ferie 😀

  velkommen hjem Jens.

 10. Hmmmm min sommer som følger

  Skrive speciale

  Regnvejr

  Ingen fodbold af betydning udover de tre nederlag til VFF i sæsonåbningen. ( Hvor var du Jens i lørdags!???)

  Satser stærkt på at alt bliver snart meget bedre – det modsatte skulle da næppe være muligt. Et afleveret speciale og god sæsonstart til LFC skulle vel opveje det forhåbentligt ?? Ser i hvert fald godt ud med indkøb.

 11. Jojo… Regnen har ikke ødelagt hele min sommer, men næsten. Så har jeg haft tid til at sidde og rode med gamle genudgivelsesprojekter osv.

 12. Jo tak. Den har været go’. Glæder mig meget til Beatday 07 her den 17. Det er første gang jeg skal se Jens U & Slagterne live, det bliver godt, vildt, storslået…

 13. Helt okay, tak. “De danske alper” – turen gik til Dollerup Bakker…?

  Manu Chao, nej desværre, ikke endnu. Har du, og hvis ja, så hvor?

Skriv et svar