Yeah Yeah Yeahs tilbage

Yeah Yeah Yeahs spiller lige nu shows i Europa for første gang i ni år. Samme afbrud af tid har der også være i pladeudgivelser fra Karen O, Nick Zinner og Brian Chase’s fælles band. Det rådes der i første omgang bod på med denne nye single, der jo umiskendeligt lyder som dem…

7 tanker om “Yeah Yeah Yeahs tilbage”

 1. De spillede også i 2002 på Roskilde sent om natten (lige efter New Order og Primal Scream).
  Fangede det selv ved et tilfælde, men nattekoncerter på Roskilde husker jeg – af naturlige årsager – ikke i alle tilfælde meget klart. Det må dog have været godt, da jeg straks investerede i deres ep efter hjemkomst.
  I 2009 var de indiesuperstjerner, og der var de, som Jens beskriver dem – forrygende heftige.

 2. det tror jeg gerne på, at de var.
  Har de egentlig nogensinde spillet i Danmark? Hvis de har, har det garanteret været på Roskilde…

 3. PS Cool It Down’s cover art er gudskelov noget bedre end Mosquito’s rædselsfulde og stadig ikke overgåede cover art…

 4. Glæder mig til det nye album – dropper i september – vidste faktisk ikke, at de var på vej med nyt – glædeligt, de har været savnet, omend Mosquito var deres svageste udgivelse.
  Ovenstående sang er udmærket, men man skal lige vænne sig til Parfume Geniets medvirken – holder meget af ham – skal se ham i Vega til august – men lidt specielt at høre ham sammen med Karen O.
  Albummet COOL IT DOWN er – ser jeg lige på Wiki, – kun 8 numre langt, og 32 min. i længde. Når nu de har holdt så lang en pause, kunne man have håbet på mere, også selvom deres albums aldrig har været lange.
  De kan ikke være bekendt, at de ikke kommer forbi Danmark – har aldrig set dem live, men de er et fantastisk band live, jeg har set adskillelige koncertvideoer med dem på DVD – Karen O. er den vildeste og mest karismatiske frontperson ever….

 5. I aften i Brixton Academy. Det gad jeg godt nok godt. Synes, at de kan noget helt særligt – især live.

Skriv et svar