10.000!

Vi skriver ikke så ofte om selve bloggen her, men lige nu gør jeg. I går postede vi indlæg nummer 10.000 på denne side. Noget af et vildt hjørne af runde. Tillykke til bloggen, og tak jer der læser med her, for stamina, tålmod og ekstrem udholdenhed!

6 tanker om “10.000!”

  1. Og titusind tak for bloggen herfra. Jeg kigger ofte ind flere gange hver dag, og det er altid en fornøjelse at læse de uhyre velskrevne og vidende opslag. Jeg kan mærke, at jeg kommer fra et ældre udgangspunkt med en tilsvarende ældre referenceramme, men jeg er tit blevet inspireret her til at opsøge kunstnere, som jeg måske nok havde hørt om, men som alligevel var undsluppet et nærmere kendskab. Det er også en stor fornøjelse indimellem at være hamrende uenig med bloggen 

  2. Har efterhånden fulgt denne blog en del år, og det med stor fornøjelse. Der er flere bands og sangere jeg er begyndt at følge pga denne blog. Keep up the good work! (Og kommer der ikke en mobile pay løsning til bidrag snart? )

  3. Tillykke og tak for mange gode bidrag . Nogen gange siger jeg – lidt klichéagtig, men ærligt talt det passer – at Love Shop er soundtracket til mit liv, fra jeg var teenager og boede hjemme i lejligheden i forstadsland, til jeg nu snart er i midten af 40’erne med alt det, som følger…..Som et ekstra lag har denne her blog fulgt mig, siden jeg var omkring 30 år – med mange gode opslag om musik, fodbold og meget mere af det, som optager mig og mange andre – i meget længere tid end Facebook. Samtidig har bloggen også været der i lys og skygge – tæt på Love Shops historie siden 2005.

  4. Efter et par årtiers forsinkelse opdagede jeg love shop for halvandet år siden og denne blog. Hands Down bedste musikmedie i DK, Gaffa er OK, men for mange ligegyldige top40 pop se&hør artikler. Denne blog er bare skarp, så tak og fortsæt endelig:-)

  5. Tusinde tak for de første 10,000 – det er en daglig fornøjelse!
    Og mange tak for i går, på grund af VM nåede jeg ikke alle koncerter – men det gør jeg.

Skriv et svar