Drømmenes Roskilde

Tak for i dag. Drømmenes Roskilde var et forsøg herfra på (med alt for kort forberedelsestid), at blogsende en bred flade livemusik afsted på én og samme dag. Måske vi prøver konceptet igen en anden gang. Her en logisk sang at slutte af med. Husker jeg så denne koncert live på MTV – dengang man så musik på MTV – sendt ud fra domkirkepladsen i Köln. Dette nummer mod slutningen var positively rockin’. Det er det heldigvis stadigvæk. Sleep tight, good night!

2 tanker om “Drømmenes Roskilde”

  1. Det er en rigtig god festival.
    Jeg havde desværre ikke set den ville komme, men nød det dejlige Leonard Bernstein-Mahler-intermezzo, da jeg kom hjem og var spændt på spilleplanen. Ville Bowie komme? Ville det slutte af med Underworld eller house/techno hele natten?

    Desværre nåede jeg langt fra frem til Bunnymen… (Gik ud som et lys før 11). Det er bestemt ikke pga. jer, men fordi det er fredag og varmt, nogle gange går man i gulvet.
    Nu kan jeg jo se, hvad jeg er gået glip af…
    Jeg hører Carl Craig og Detroit classics her til morgen. Hørte nogle af de der fyre, Derrick May, Juan Atkins og co., dengang de var her. Det er stadig rigtig fedt. Tak for det hele 🙂

Skriv et svar