4 min. 42 sek. med Jens U i Store Vega

Det overlegne Auditorium-album ANDERSENS DRØMME bliver opført for første og formodentlig sidste gang ved en klubkoncert i København torsdag 17. november i Store Vega. Det 12 mand store orkester med Nikolaj Nørlund på guitar backer de enestående artister, som inkluderer Mikael Simpson, Povl Dissing, Alberte Winding, Maria Laurette Friis, Claus Hempler, Cecilia Nordlund, Solveig Sandnes, John Guldberg, Peter Sommer, Niels Skousen, Teitur, Henriette Sennenwaldt, Signe Høirup, Nanna Lüders og Kira Skov. Oven i købet kommer der nogle særlige gæster, bl.a. Jens Unmack, Lise Westzynthius og Olesen-Olesen. Billetter til denne unikke koncert kan fås gennem Billetlugen.

5 tanker om “4 min. 42 sek. med Jens U i Store Vega”

  1. Men måske har Minder alligevel lidt mere relation til H.C. Andersen end Tina Turners Simply the best fra Parkens store HCA-show…

  2. Minder hører jo til “På danske læber”, så umiddelbart ville det virke lidt underligt at skulle fremgøre den til “Andersens drømme”, men ud fra Jens’s overskrift og længden på Minder kunne noget jo tyde på det.

  3. Af Jens’s indlæg kan jeg se, at den eneste fra cd’en, der ikke er repræsenteret til koncerten er Thomas Öberg (Sömmen har fått vingar), så måske Jens skal til at synge på svensk? Det passer da meget godt med de 4 min og 42 sek. Billetten er hvert fald i hus, så jeg ser frem.

  4. Helt første gang er det jo ikke. Nuvel som klubkoncert er det! Hørte Andersens Drømme i Musikhuset i Smilets tidligere på året – jeg kan varmt anbefale det! Specielt Hempler, Teitur og Simpson gjorde det godt! Jeg er dog ret interesseret i at høre, hvad den gode Jens U. skal optræde med?!?

Skriv et svar