Vejen ud til rocknroll

Vil give en stor tak for denne første weekend til alle jer der var med! Det var befriende at køre afsted og komme igang, og det var dejligt med den opbakning vi mødte i Silkeborg, i Roskilde og i Næstved.

Bandet er ren topklasse, synes jeg. Rune K. understregede disse 3 aftener suverænt den almene opfattelse af ham som DK’s nok allermest spændende guitarist, og de 2 X Nicolai/Nikolaj samt det stortrommende internationale sexsymbol Jesper Lind strålede ligeledes over al forventning. Hvad skal det ikke blive til, når ham sangerfjolset lærer at synge!

Vi fik uhm….socialiseret meget, hvilket vel er vigtigt når nye mennesker mødes. Så havde det fantastisk, hørte høj musik både backstage og i tourbussen (mest CD2 fra David Bowie’s BBC-session-plade “Bowie At The Beeb”), og var ude omkring både i Århus og København.

Nå, ville bare lige sige tak – hermed gjort. Esbjerg, Viborg, Aalborg venter snart forude. Vi glæder os allerede så hurtigt vi kan!

PS – Er noget uforstående overfor den kritik herinde af vores En Nat Bliver Det Sommer. Herregud, her er det bare en temmelig fin sang i sin enkleste grundform – det kan lige den melodi vel godt bære:-)

17 tanker om “Vejen ud til rocknroll”

 1. Kære jens.
  Jeg håber fanme ikke du lægger bånd på dig selv når jeg nu kommer i Store Vega for at de dit og Simpsons show den 8. Okt. Dig og din store mund siger du, hvad så..Det er jo det jeg og mange andre elsker. Du er jo ikke perfid, du er et dejligt og rart menneske, men brager løs på en scene og tør have en mening, det er skønt. Der er for mange som har for lidt at sige…Og jeg tror jeg taler på mange af dine fans vegne når jeg drømmer om at du leverer en Johnny De Luxe salve med Egern D dans. Fyr den af Jens med dig og din store mund. Hold kæft hvor jeg glæder mig til at se dig i nye omgivelser, jeg tror det er til vores fordel. Du er min helt, forevigt, foraltid………

 2. hey Jens… Her er sgu et par danse-films anbefalinger, hvis du skal have rigtig godt gang i de der nu verdens omtalte sexy U-moves på resten af turnéen. De vil gøre sig rigtigt svedigt på en musik scene i rampelyset, og kvindernes hyl og skrig vil være uundgåeligt – Tro mig!

  Check dem ud – kan fås i den nærmeste Blockbuster!

  1)Saturday Night Fever
  Amerikans film fra 1977.

  2)Diry Dancing
  Amerikansk film fra 1987.

  3)Footloose
  Amerikansk film fra 1987.

  4)Flashdance
  Amerikansk film fra 1983.

  5)Familien Pedersen(afsnit 4)
  Dansk reality-serie fra 2005.

  DANS AMIGO DANS!

 3. Det hele lyder lovende Jens U.Glæder mig til at se dig tæt ved nordkraft på syndens lørdag. Lad mig lige komme med en anbefaling. Liverpool bandet The Dead 60s har lige smidt en rigtig god single på banen “Riot Radio”. På ingen måde lyder de som alle de andre Liverpool bands, og det er i dette tilfælde en rigtig god ting.

  btw. top 5 over Jens U ting:

  Love Shop – Det Løse Liv
  Love Shop – Anti
  Jens Unmack – Vejen Hjem Fra
  Love Shop – Go
  Love Shop – 1990

 4. Hej Jens.

  Først lige et tak for en ganske fin koncert på Gimle fredag. Har i dag været i Viften for at købe billetter (ja, det skal være i flertal!) til din koncert. Købte samtidigt 2 billetter til en B-boys koncert samme sted (skal have en fader/søn oplevelse med min ældste dreng). Er nu kommet til at se på billetterne og på begge står der, det er en “stående” koncert. Men på B-boys billetten står der noget der kunne betyde, at der er plads til 700 tilskuere, mens der på billetten til din koncert står noget der kunne betyde, der kun er plads til 500 tilskuere. For et stykke tid siden var jeg til Peter Sommer koncert i Viften HVOR MAN SKULLE SIDDE NED!, selv om der på billetten stod der kun var ståpladser. Så min bekymring går nu på om disse tal på billetterne virkelig skulle betyde at din koncert i Viften bliver med rene siddepladser????? Lad det ikke ikke være tilfældet!

 5. Et nyt band navn til gutterne: `Unmack and the Trademarks´

  Det swinger… måske lidt 60´er stil over det. Passer godt til musikken:)

 6. Takker mange gange for støtten, Iben:)

  Er nysgerrig efter at høre folks TOP 5 over de bedste Unmack albums igennem tiderne?

  Her er indtil videre min egen:

  1)GO!
  2)Vejen til Rocknroll
  3)Anti
  4)1990
  5)DK

 7. Jo tak, Jens. Men det var nu ikke en opfordring fra min side; jeg er fint tilfreds med tingenes tilstand. Og de omtalte kenderes viden om the moves er også fra en svunden tid, hvor du gjorde dig inden for det stive hvide beat.

  Men i lyset af lanceringen af The Latino U-moves vil jeg prøve at få hele korpset af smagsdommere med til et af de kommende stop på Joyride 05 – hvis de kan løsrives fra Vild med Dans!

 8. Jeg holder med dig Jakob. Unmack og Simpson er geniale på den scene og Jens, bevæg dig bare, som du plejer:-) (Og jeg er hun-køn)!!! Glæder mig også vanvittig meget til at høre “Invitation”. Min kæreste er træt af, når jeg sætter den på repeat, men jeg er viiiiiiild med det nummer. xxx

 9. Hvis de pågældende moves ifølge Christian R’s kvindelige kendere ikke fremstår “sexede”, sværger jeg hermed ved fremtidige seancer en ny bevægelsesteknik, så indtagende som Erann DD’s og Enrique Iglesias’ tilsammen. Så må de da overgive sig!

 10. Hey altså… Jens har altid leveret sort humor imellem sangene i LS-årene, og jeg er sgu en af dem der finder det hamrende morsomt. Kan i virkelig ikke se ironien i at præsentere sig selv som Johnny Deluxe fra scenekanten på Gimle, når man er en musikalsk fighter som Jens Unmack. En hver burde da kunne høre, at ikke var ondt ment. Det blev alt sammen serveret med et lysende glimt i øjet hele aftenen. Fed humor:)… Hehe…

  Har nogen af jer nogensinde været til koncert med forrygende Mikael Simpson?
  Her taler vi sgu også grotesk humor i topklasse!!!

  Forstår måske godt lidt kritikken af, En nat blir det sommer, men syntes bestemt at den blev serveret i fin form på Gimle, dog ikke i de samme musikalske højder som tidligere. Men absolut en elegant nydelse for øregangene…

  Men FUCK hvor blev Invitation og Røde Lanterne leveret med sådan en sublim og energisk rock-power, at man blev blæst helt tilbage oppe foran. Fortsæt endelig i den rå stil, Jens… PUHA!!!

  En sang som den utroligt følelsesmæssige Skoven Dybe Stille gav mig sgu våde øjne. Blev simpelthen nødt til at knuge min kærestes hånd, da bandet satte igang med den der…

  En fremragende koncert på Gimle, som endnu en gang beviser Jens Unmacks fornemmelse for et smukt og poetisk univers på en scene…

  Glæder mig ihvertald pisse meget til d.8 oktober i Vega!!!

  * * * * * stjerner herfra…

  p.s Unskyld mit sprog…

  Hey Jens, er der nogle planer om at levere en genialit, som en lille rock-sag ved navn FAN STAR på turnéen. Måske i Vega?:)
  Hehe…

  Mvh Jakob Bascoban fra Stevns…

 11. Åh ja, de legendariske U-moves. Ikke sexede, så vidt jeg er blevet informeret af kvindelige kendere ;-), uhæmmet funky…naah.

  De moves kan vist ikke beskrives dækkende, men de skal opleves. Så hermed en opfordring til alle, der læser med på dette site: Tag ud og spring på Joyride ’05!

 12. Der er forresten en anden sang, som også ville passe fint til koncerten i Viborg. Den handler om en vej.

 13. Lloyd, de moves der øves foran spejlet er så uhæmmet funky, vi slet ikke tør tage dem med på landevejen – ville ødelægge det der white boy clean cut-image godt og totalt!

 14. Hej igen Jens,

  Jo, var selv den koncert, du nævner, med den “rigtige” Lloyd Cole og det brød jeg mig heller ikke om (ok, Mike Scott rager mig dog en bønne) – så dér har du det perfekte eksempel på, at det ikke er så fedt at kritisere.

  Generelt er LC jo en sur og gnaven stodder (er den eneste, jeg har set, få gennemført et rygeforbud i Store Vega) men det må man jo leve med, når man elsker mandens musik.

  Men du er jo ikke sur og gnaven, vel :-))

  Åhhh….og de berømmede U-moves? Det er da dem du øver derhjemme foran spejlet :-))))

  .

 15. Hej Lloyd Cole.

  Og tak for tippet, som du muligvis har fuldstændig ret i. Jeg synes nu undskyldningsvis ikke jeg overhovedet var SÅ nedladende, som du her får mig til at lyde. Men skal tænke over det, skal jeg – mig og min store mund! Har altid givet mig endeløse problemer…

  BTW er du iøvrigt lige klar over HVOR meget din navnebror, altså den skotske Lloyd Cole, rakker ned på alt og alle til sine koncerter?!? Hørte ham engang for et par år siden på det nærmeste karaktermyrde både Morrissey og Waterboys’ Mike Scott. Sidste kan måske forståes, første er decideret utilgiveligt….!

  En anden ting…….hvad ialverden er det for nogle “berømmede U-moves” du taler om???

  Hey Fremmedlegionær – jo, måske senere der kommer et par andre og mindre kendte LS-ting med, men lige nu har vi ikke andre indøvet. Men på fredag i Viborg kunne Birgittelyst da være en mulighed…

 16. Hej Jens

  Godt at høre at du er tilfreds med både band og publikum!
  Jeg hører ikke til blandt dem der klager over “En nat..”. Jeg er til gengæld lidt overrasket over, at du overhovedet har turdet tage de absolut største Love Shop-ting med i posen.
  Andre kunstnere vil have ladet de gamle ligge for ikke at få de nye materiale sammenlignet med de gamle klassikere.
  I dit tilfælde kan de nye sange heldigvis sagtens bære at blive spillet side om side med selv de største Love Shop-hits, og det er dejligt at høre de sange få nyt liv.
  Kunne tænke mig at høre om du har gjort dig nogle overvejelser i den retning og eventuelt kun spille nogle af de (i bredere kredse) mindre kendte sange?

 17. Hej Jens,

  Selv tak for en god oplevelse på Gimle og for dem som skal komme i Viften og Vega! Een negativ ting bliver jeg dog nødt til at sige (og jeg er ikke alene):

  Drop nu de nedladende historier om andre kunstnere fra scenekanten – det er ikke nødvendigt og ikke sjovt.

  Gør det du er god til: SYYYYNG og lav de efterhånden så berømmede Unmack-moves i rå mængder!

  .

Skriv et svar