BD’s Henrik Berggren er tilbage

Halvanden uge siden Broder Daniel-kultstjernen Henrik Berggren’s comeback og solodebut udkom. Juryen her voterer stadig om albummets endelige kvalitet, men en fascinerende og meget atypisk genkomst er det ialfald. Se blot dette besynderlige men også rørende interview fra svensk TV4’s Nythetsmorgen forleden…

3 tanker om “BD’s Henrik Berggren er tilbage”

 1. Helt enig NC. Jeg mente årets plade INDTIL VIDERE 🙂

  Jeg synes der er en fin progression i forhold til BD. Personligt har jeg ikke et ønske om, at det skulle adskille sig alt for meget fra BD, så jeg er fint tilfreds.

  Nu håber jeg på en koncert i københavnsområdet.

 2. Måske lidt tidligt at udpege årets bedste plader? Jeg er ikke helt sikker på at HB’s album kommer så højt på min liste. Umiddelbart bedømt er den da ganske fin og aldeles glimrende. Men altså – den minder (for) mange steder meget om BD’s afsluttende album (men mangler en Shoreline!!)

 3. Jeg har valgt at falde fuldstændigt på røven af begejstring over Wolfs Heart 🙂

  Både musik og (især) tekstmæssigt holder det. Udtrykket er mere varieret end hos BD. Melankolien og drømmene er forsat omdrejningspunktet og han synger sgu stadig fedt.

  Efter min vurdering årets bedste plade efterfulgt af British Sea Power, Afghan Whigs, Slowdive, Grandaddy og Ryan Adams. Også solide udgivelser fra The Jesus And Mary Chain, Elbow og The Raveonettes.

  Årets skuffelse er desværre Gorillaz. Og er Mew ikke lidt skuffende, når man sammenholder den med tidligere bedrifter?

  Venter spændt på Cigarettes After Sex og Thåström.

Skriv et svar