Ikke deres uheldigste LP-cover

front_11.jpg

Nu vi taler indpakning, har The Fab Four fra Merseypool så nogensinde været mere elskelige? Vi siger nej, USA det modsatte. Den amerikanske 1965-udgivelse ‘Yesterday And Today’ blev straks, efter en sand tsunami af klager over ovenstående covers påståede grusomhed, trukket tilbage og genudsendt i et helt anderledes og stuerent design. Beat is murder!

3 tanker om “Ikke deres uheldigste LP-cover”

  1. Haha, jeg fandt iaftes et gammel musikblad fra 80´erne, hvor der er en artikel om netop det billede af The Fab Four. Udemærket artikel, og det har da fået nysgerrige folk til at købe bladet, for udenpå står der: Chock! Se morderbilledet med The Beatles, billedet ingen måtte se!
    LOL

    Men ja, det er vel egentligt en kende makabert.

  2. Hæ. Det amerikanske Butcher Cover er en legende i Beatles-historieskrivningen med egne websider og det hele. Se f.eks. http://www.eskimo.com/~bpentium/butcher.html

    Faktisk blev et stort oplag af de oprindelige omslag genudsendt med et nyt billede klistret hen over det gamle!

    Og sangene er en blanding af sange primært fra Revolver og Rubber Soul; for dette er en USA-udgivelse og først efter dette tidspunkt begyndte Capitol at holde trit. Hvis man kun skal have to Beatles-udgivelser, er disse to albums det bedste sted at starte. Så musikken på slagteralbummet er der intet i vejen med.

Skriv et svar