Britpop hangover

bad_vibes_cover_1232475869_crop_250x393

Luke Haines, mest kendt som både bag- og frontmand i The Auteurs, samt senere de mere popsyge Black Box Recorder, er nu ude med sin første bog – ‘Britpop And My Part In It’s Downfall’ – en efter anmeldelserne i England topbitter biografi, om tiden da The Auteurs ville spise kirsebær med de store (= Pulp, Blur, Oasis, etc…). Læs et dugfriskt interview med ham her i The Quietus.

Og hør måske samtidig The Auteurs’ fine og ikke så lidt Suede-omkring-1993-lydende debutsingle ‘Showgirl’.

6 tanker om “Britpop hangover”

  1. Auteurs var et fantastisk band. Jeg nåede aldrig at høre dem live. Flyttede til KBH i 1993 og synes aldrig de var på Loppen eller andre steder i hovedstaden. Men de har sikkert være på Loppen og Roskilde festivallen.

    Jeg må nøjes med pladerne og den fantastiske 3 dobbelte Luke Haines Is Dead.

    Mon ikke der er lidt ironi i bitterheden 😉

    Måske skulle jeg høre Baader Mainhof pladen som upvarmning til den oscarnominerede Der Baader Meinhof Komplex. Eller måske skulle jeg bare snuppe en pils og skamhøre Morrissey og Animal Collective endnu mere. Det er jo fredag 🙂

  2. Forøvrigt til Lloyd Cole folkene…skulle der være nogle? Så har manden åbnet sin egen webshop…..og udbyder p.t. to akustiske koncert cd´er + en box med samtlige b-sider og andet guf…..signed and delivered!

Skriv et svar