Der findes en by i millioner af lys, hvor aftenkampe skal igang

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-Benfica.jpg

Og den nok mest spændende af dem er i udsolgte Parken, hvor FC København for første gang nogensinde spiller Champions League. Endelig – og med hiv og sving – er det lykkedes at komme gennem nåleøjet og ind i denne konge-turnering, FC København og deres tilhængere så længe har drømt om at befinde sig i. De fleste omkring klubben siger, det første mål må være ialfald, at gøre det bedre end Brøndby, der – pånær en flot start med 2-1-sejr over Bayern Munchen – fik nogle gevaldige øretæver den ene gang de var med i selvsamme turnering. Om det håb er realistisk vil vi alle få et fingerpeg om i aften, hvor traditionsrige Benfica er første modstander. Mesterholdet fra Lisboa har en helt anden stor europæisk historie, der bl.a. omfatter 2 tidligere finalesejre i mesterholdenes europæiske turnering (se topscorer José Pinto Carvalho dos Santosi Aguas på billedet ovenfor, efter 3-2-triumfen over Barcelona i 1961), så logisk set må FCK’s store chance i Parken være, at de boldelegante portugisere på den belevne baggrund går til opgaven med sikker tro på, at kampen mod de obskure danskere bliver en af de nemmere, man skal spille i årets turnering. Spændende bliver det at følge, og hvor sundt at Champions League atter er iblandt os her i DK.

TV3+ i dag – optakt kl. 19.00 > kick-off kl. 20.45

15 tanker om “Der findes en by i millioner af lys, hvor aftenkampe skal igang”

 1. Ud over “En nat bliver det sommer” til highlights blev “Copenhagen dreaming” spillet tidligere på aftenen (før jeg tog i Parken) som titelmelodi. Der har siddet en TV3-producer med god musiksmag….

 2. 0-0 blev den så, pænt kedelig kamp men et udemærket resultate for FCK.

  Jeg har stadig et gammelt avisudklip i en skuffe derhjemme med stillingen i Champions League’s gruppe D fra 1998:

  1. Brøndby 1 1 0 0 1-2 3
  2. Barcelona 1 0 1 0 3-3 1
  2. Manchester Utd 1 0 1 0 3-3 1
  4. Bayern München 1 0 0 1 1-2 0

 3. 1-4 i Sundby Idrætspark og hattrick af Graulund! Nu kan oprykningen ikke glippe (- i hvert fald ikke før vi har tabt til Brabrand på søndag) …

 4. Re. Jens – set ved halvleg synes Lyons hjemmesejr over Real ganske komfortabel, mens Celtic holder 2-2 på Gamle Trafford….men korrekt: også Lyon-Real ville jeg gerne have set, jeg havde faktisk troet at Real denne gang ville gøre en bedre figur mod franskmændene. Men lad os se, der mangler 45 minutter alle steder!

  Forresten er jeg dybt imponeret over William Kvist – den knægt er da mange gange bedre i de internationale kampe end når han kommer på banen i Superligaen?

 5. er helt oppe og ringe…

  vi er et mindre selskab samlet her.

  sange som Forza FCK, Vi Elsker FCK og Copenhagen Dreaming har kørt på anlægget og der er blevet knappet en del op……

  bliver for stort det her

 6. ..og som supplering til den smukke overskrift i dette indian summervejr, så har København taget en sommerkjole på, den er fuld af liv og mørkeblå (reklamerne i parken er taget ned til fordel for det mørkeblå Champions League logo)
  …så fuld af liv…

 7. Man U – Celtic……det ligner en meget komfortabel hjemmesejr. En mere spændende kamp i aften er vel Lyon – Real Madrid, nej?

 8. Liverpool i går var virkelig dårlige – jeg er bekymret efter at have set fire af deres kampe i år, uden en eneste god kamp iblandt dem. De er desværre bare ikke ret frygtindgydende at se på.

  En spiller som Zenden er jo ufattelig ringe når man husker hvor stærk han var for få år siden. Og stakkels Fowler er jo helt urimeligt dårlig for tiden (han var dog ikke med i går)

  Midtbanen uden Alonso og Steve G. er nær-katastrofal. Hvad hjælper det at Sissoko erobrer 20 bolde hvis han smider 25 væk? Der er ingen kvalificerede fremspil uden de to herrer til at styre det. Heller ikke Pennant har overbevist efter min mening.

  Og så bekymrer det mig at de rødes angribere heller ikke i år synes ret målskarpe – hvad sker der med dem så snart de trækker den røde trøje på? Skal Bellamy og Kuyt ikke snart score nogle kasser, ellers ender de måske som gentagelser af tidligere målkonger, som på Anfield er gået i stå….bedste eksempel er Morientes som i går vist scorede det meste af sin kvote fra sin LFC-tid på en enkelt kamp….

  Lad os i det mindste håbe på en bedre kamp i aften, selv om jeg ikke helt ved om jeg skal holde en smule med FCK….faktisk er jeg mest irriteret over at vi ikke får Man United – Celtic direkte på grund af FCK. Altså, hvem gider at se på bovlamme typer som Berglund og Silberbauer, når man kan få toptunede Rooney og Gravesen?

 9. Liverpool skal nok komme igang. Bare det ikke sker for sent og toget er kørt. Nederlag mod Chelsea på søndag, pointtab mod Tottenham og/eller Newcastle ugen efter og Premier League-drømmen vil synes tabt allerede.

  Sheffield U/West Ham-kampene var ikke så ringe som de bliver gjort til nu, efter Everton-selvmordet. Jeg mener, så skidt har sæsonstarten heller ikke været, udover det uventede chok over et usikkert forsvar.

  Forstår godt derfor det var vigtigere ligesom at starte forfra og holde nullet igår, end at gå ud og satse på at vinde. Endnu et nederlag havde været katastrofalt for selvtilliden. Men hvor var det altså forfærdeligt at se på. Ikke noget man var stolt over…

  En anden ting der har skåret i øjnene i den nye sæson, er HVOR langsomme Hyppia, Fowler, og Crouch har set ud – bekymrende. Men hvor har Agger spillet sin chance flot…

  Er nervøs for Stamford Bridge-kampen!

 10. Nuvel, det er ganske rigtigt Dr.Unmack og jeg vil da ønske FCK al mulig held og lykke. Jo flere kræfter de bruger på det der CHL bold:-) Jo bedre er det for superligaens nuværende førerhund…

  Der var en anden aftenkamp i går, og æh…den var lidet inspirerende, men LFC fik det point de kom efter og young Danny Agger fik vist endnu engang at han er mere end et oplagt emne til at bestride pladsen ved siden af Carra. Af andre postive tegn, var sammenspillet mellem Bellars og Dirk ganske fornuftigt! Ellers var det gudhjælpemig en kedelig kamp.

  Hvad er din nuværende status på LFCs start Jens..Den er vel ikke godkendt?

Skriv et svar