En aften i Parken

Jeg skal lige have armene derned, hvor jeg kan nå tastaturet. Det var nemlig ikke nogen dårlig kamp. Det med Fredericia er mere end tilgivet.

Også tillykke til VFF, der fik 1-0 mod Vejle.

15 tanker om “En aften i Parken”

 1. Ak ja, selv i Aalborg findes der BIF-fans, der ikke kan forklares som københavnere i eksil. Når AaB klarer sig godt, er de dog påfaldende stille.

 2. -smølle
  Rygtet vil vide, at det var BIF-gæster fra det jyske, der var inviterede til at overvære Brøndby-kampen, da det mislykkedes sendte man dem i Parken, hvor de sjovt nok sad ved AAB’erne…

 3. Tillykke med AaB-sejren – den var fuldt fortjent.

  Påfaldende så gul AaB-fanskaren tog sig ud, i øvrigt. Skal AaB så også have en medlevende fanskare af jyske BIF’ere på plads, når de møder netop Brøndby næste uge? 😉

 4. En dværg på mål – den var god, Aakjaer!

  Alt for længe til 20. maj hvor AGF gæster Valby Idrætspark.

 5. Jeg mindes ikke at AGF har været ringere i de 30 år jeg har fulgt dem, og jeg anser det for usandsynligt med oprykning i år, med mindre der omgående tilføres 2-3 klassespillere.

  Vores mest målfarlige spiller midterforsvareren Ole Budtz er desværre intet værd i den ende han egentlig var anset til at spille. Vi kommer bagud i alle kampe, hvorfor han bliver rykket op i angrebet og vi spiller med 3 forsvarere. Da vi samtidig har to backs der ikke er Jyllandsserien værdig, og en dværg på mål, er det ingen sag for mostanderen at udspille ex-BIF’eren Thomas Hansen, der trods alt kan være sin indsats bekendt. Pånær den første kamp mod Kolding er vi kommet bagud inden for det første kvarter i ALLE kampe inkl. pokalkampen mod Jyllandserieholdet Års, som vi med stort besvær besejrede 5-3. Vore i særklasse bedste forsvarer Jakob Rasmussen – den tidligere FCN’er – passer ikke i Ove P’s koncept (hvad er det ?!?) og spiller i U-truppen.

  I angrebet er Graulund mere tandløs end Carsten Hallum var i de sorte år omkring årtusindskiftet.

  Så 40 år er nok et udmærket bud, Jens …

 6. Så 40 år i 1. division venter altså forude for GF?

  AaB i 3. division er ingenting. Da jeg begyndte at tage til kampe med Viborg FF spillede 1. holdet helt nede i Danmarksseriens kreds 4. En af de største jubelsensationer jeg var med til – og det siger lidt om hvor langt VFF var nede – var en 5-2-sejr over 2. holdet fra…..AGF.

 7. Jeg husker selv kun alt for godt den gang for 25 år siden, hvor AaB var en tur nede i 3. division, som det hed dengang. De kom som bekendt op igen. Mon ikke noget lignende vil ske igen en dag for AGF? Israelitterne vandrede 40 år i ørkenen, før de genså det forjættede land (sagde Pastoren og blev bibelsk).

 8. Meget mod min vilje må jeg svare “ja”.
  Det virker til, at spøgelset fra Superligaen er rykket med ned, så spillerne mere eller mindre går i panik, når de kommer bagud. Og det gør de jo desværre ret ofte.
  For mig at se har de endnu ikke fundet den rette taktik, for de formår ikke at styre kampene, som de eller bør gøre. Og ret beset burde en række af spillerne kunne begå sig også på et superligahold.. Så ja – der er meget lang vej endnu – hvis GF’erne skal op igen… Og det skal de!

 9. Anders, du har sikkert allerede set AGF flere gange i den nye sæson; er de så svage som resultaterne antyder eller hvad?

 10. Hvad der sker med AGF? Tjaa… De Hvieee har vel besluttet sig for, at der er mere udfordring i at komme bagfra end at være på toppen hele sæsonen… Eller???

 11. Yep, hvad sker der egentlig med AGF…?

  2-2 ude mod Thisted, nu efterfulgt af 1-2 hjemme mod Køge – ligner mere 2. division end topflight.

 12. Nu venter Brøndby Pastor, og får vi point hjemme der( har skaffet adgangspas der), så vil jeg for første gang i ualmindelige tider, være optimist på AaBs vegne:-)

  Og så lige Liverpool, omend det ikke var prangende, så var Daniel Aggers mål på The Kop, en weekend reder…God at se, vi er på sejrskurs igen og Dirk K, så ud til at være et klasse indkøb..

Skriv et svar