Everybody gets a big shot…

Fontaines D.C. fanget af BBC på Glastonbury søndag eftermiddag i en strygerklædt ballade-version af ‘Big Shot’ fra nye Skinty Fia, en lysende kandidat til titlen som årets centrale rockalbum. Fontaines D.C.’s kreative udvikling har bevæget sig i raketfart siden debuten for kun tre år siden, og her på denne nye optagelse mestres altså også den stille musiks så anderledes muligheder ubesværet. Sent onsdag eftermiddag spiller Fontaines D.C. Roskilde Festival…

En tanke om “Everybody gets a big shot…”

  1. Yngste knægten skulle på Roskilde for første gang og havde fået formaninger om at droppe hip hoppen netop onsdag eftermiddag og se Fontaines D.C. for både at lære og give faren et referat.
    Men blot tre dage før den store græde dag på efterskolen blev lille Gustav “lokket” med på værtshus i Svendborg for også at jage studiner – og så blev han sendt hjem for at tænke sig om, og moren udskød Roskilde et år….
    Så vi så dem sammen på BBC igår, hvor ikke bare energien og musikken lyste, men også publikums irsk-grønne røgbomber og sangerens Red Roses for Me t-shirt.

Skriv et svar