Gæstebog

Af og til er der nogen, der mumler, at det er for dårligt at der ikke er nogen gæstebog her, hvis nu man vil skrive noget, der ikke har direkte relevans til et af vore indlæg.

Det er heldigvis meget nemt at gøre noget ved – I kan fra nu af blot skrive en kommentar til dette indlæg (det figurerer nu også i sidemenuen). Alle sædvanlige regler om kommentarer gælder også her – herunder, at man skal være logget ind.

90 tanker om “Gæstebog”

 1. Hej Jens, Jeg faldt over din blog i dag efter at have googlet den nye bog om danske sangskrivere En Nat Bliver det Sommer.

  Jeg har kigget mig lidt omkring og vender helt sikkert tilbage. Jeg elsker også lister 😉

 2. Hey Rødecykel.
  Den version før Morrissey i Malmö var med det amerikanske Smoking Popes, en fin udgave absolut, kan købes for 8 kr. på iTunes.
  Men den ultimative version, den du måske også kender fra fodboldkampe, er med Merseybeat-comboen Gerry & The Pacemakers.
  Ellers kan jeg selv sige god for fine YNWA-gennemkørsler af Elvis Presley, Nina Simone, Frank Sinatra og Righteous Brothers, men smag og behag er forskelligt, så hør selv og bedøm…
  Walk on!
  Jens U.

 3. Hej Jens,
  Jeg har fulgt dig gennem de sidste 11 år.. tak for mange gode oplevelser og tak for de mange fede tips til nye navne.. Kan du ikke line de 5 bedste udgaver af ” You´ll never walk alone ” op til mig.
  Lige før MOZ gik på i Malmö spillede de en fed udgave – ved du hvem det var ??
  Bedste hilsner
  Manden med den røde cykel

 4. Måske det er for sent, men her er hvad Pimme spillede på Roskilde…

  Brev till 10:e våningen
  Fanfanfan
  Tittar på TV
  Vacker död stad
  The Haters
  Sønder Boulevard
  Österns röda ros
  Främling överallt
  Kriget med mig själv
  Karenina
  Ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce
  Ungefär så här
  Alla vill till himlen
  Stjärna som är din
  ———————————————–
  Släpp aldrig in dom
  Du ska va president
  ———————————————–
  Bara om min älskade väntar

 5. Nu vi er ved sætlister…. Jeg fik en af dette årti´s største koncert-oplevelser på Roskilde i år, da jeg (i øvrigt efter at have læst Jens U anbefale Thåström i en artikel i politiken) gik til denne totale svensker fest, og selv jeg ikke kendte et eneste nummer på forhånd og i øvrigt ikke forstår et klap af svensk, fik jeg simpelthen kuldegysninger, for det var en så gribende og helt igennem magisk koncert….. men hvad spillede han, denne Joakim Thåström..?? Specielt et af de sidste numre, der (så vidt jeg forstod) handlede om, noget “jeg ville ønske jeg kunne have gjort i går!”(på svensk forstås), gjorde at jeg kom tæt på at fælde en tåre!!!
  Hvem kan hjælpe??

 6. Denne er skam også god…

  Men der er mange som har myspace. com

  Det var bare en forspørgelse 😀

 7. Hej Jens!

  Et lille spørgsmål, har du ikke en side på myspace.com?

  Jeg kunne ihvertfald ikke finde dig 🙂

 8. I forbindelse med 25 års jubilæum for udgivelsen af Scatterbrains Keep dancing og genudgivelsen af samme, ser det ud til der er oprettet en hjemmeside. Der ligger lidt liveoptagelser, billeder og info.

  http://www.scatterbrain.dk

 9. Mikael Simpson har nyt på vej, og det er jo rigtig spændende. Samtidig kan man på hans hjemmeside http://www.mikaelsimpson.dk nu høre Simpson/Unmacks version af Asleep fra DR2s Musikprogrammet. Det er jo en helt fin version af The Smiths-klassikeren. Det er Simpson på sang og Jens U på guitar.

 10. I martsnummeret af gratismagasinet ‘KBH’ er der et kort interview med JU i forbindelse med en artikel om danske sangskrivere, der har skrevet om København.

  http://www.kbhmagasin.dk/

  Bladet kan downloades fra hjemmesiden fra 1. april.

 11. Moz startede den omfattende world-tour igår. http://tour.morrissey-solo.com/article.pl?sid=06/03/12/1033253

  Her er sætlisten:

  1. You Have Killed Me
  2. Still Ill!!!!
  3. The Youngest Was The Most Loved
  4. In The Future When All’s Well
  5. IBEH
  6. My Life Is A Succession of People Saying Goodbye
  7. Girlfriend In A Coma!!!
  8. I Have Forgiven Jesus
  9. I Just Want To See The Boy Happy
  10. Reader Meet Author
  11. Life Is A Pigsty
  12. Let Me Kiss You
  13. Trouble Loves Me
  14. HSIN
  15. First Of The Gang…
  16. I Will See You In Far Off Places
  17. Suedehead
  18. At Last I Am Born

  19. Stop Me If You Think…!!!

  Det er med vemod, at det kan konstateres, at der ikke spilles numre fra mesterværkerne Vauxhall And I + Your Arsenel, men det er jo ok, at der spilles en del nyt materiale.

  Det fremgår af sætlisten, at vægten er lagt på de sidste 2 udgivelser (samt b-sider i forbindelse med disse udgivelser). 5 fra ROTT og 4 fra YATQ (+ en b-side). Derudover blev der plads til 4 Smith-numre, hvor der delvis er sket en fornyelse i.f.t. de sidste par tournéer.

  Still Ill, Girlfriend In A Coma, How Soon Is Now?, Stop Me If…. Men mon ikke, at publikum kan holde ud at høre How Soon Is Now? et par gange til?

  “So you go on your own, and you leave on your own, and you go home and cry, and you wan´t to die”. Morrissey: How Soon Is Now.

 12. Så vidt jeg ved kan Jens godt lide Spingsteen og det er ingen hemmelighed at Jens lader sig inspirere af den musik han hører, det fremgik i hvert fald af det interview der var med ham for et stykke tid siden i et kulturindlæg (var det politiken?)

 13. Hej Jens & Co.
  Første indlæg herfra på denne side.
  Andetsteds her på siden spørger Pastoren dig om ikke nummeret “Joyride” (Fæmomenalt track, by the way!)er Springsteen-inspireret. Dette, siger du, må stå for hans egen regning. Men hvad så med disse linier (citeret frit efter hukommelsen): “I drive in a stolen car/Down on ???Avenue/Each night i pray to get caught/But i never do” (fra “Stolen Car” på “The River”
  Interessant ikke? – Specielt sammenholdt med disse linier fra “Joyride”:”Jeg vil gerne stoppes/Af politi/Er alt for fri/Alt alt for fri” (igen citeret efter hukommelsen)
  Og det bliver kun mere interessant af, at Joyride er eng./am. slang for at ræse rundt i en stjålet bil/stolen car….
  Jeg venter SPÆNDT på svar, og glæder mig til at se & høre dig + de unge lømler på Magasinet d. 30./3.
  Venlig hilsen fra en gammel fan
  Møller

 14. Ja Lars – det kan der være noget om, det med Grand Prix. Med hensyn til genudsendelse skulle den komme d. 25/2-2006

 15. Jeg så tilfældigvis også ’husker du’, og jeg undrede mig over hvem der ”spillede” trommer og bas? Bare nogle tilfældige?? Kunne ikke lige kende dem… Men bassisten kunne da godt ligne noget fra Alive With Worms 😉
  I øvrigt mindede den LS-optræden mig om dansk melodi grand prix anno start-firserne. Og det skal bestemt ikke tolkes som et kompliment…

 16. Hey Erling K og Rikke – Som jeg husker det så vi ikke søde ud, snarere skræmt fra vid og sans! Havde aldrig stået på en scene sammen før, og fik så den tjans at skulle spille En Nat Bliver Det Sommer playback i et eller andet Hans Otto Bisgaard-show med blændende lys og stirrende publikum – det var sgu’ hårdt.

 17. Arj, hvor så de bare søde ud… sjovt at se at Jens, trods den farverige skjorte og det generte smil, havde nøjagtig de samme berømte “Jens U.-moves” som nu… Bare det bliver genudsendt så man kan få det med i samlingen.

 18. Til dem der ikke så det, blev det meste at “en nat bliver det sommer” spillet i slutningen af programmet “Husker du?” om 1990 på DR2 her til aften. Det så ud som om det var en optagelse fra et tvprogram, måske Jens kan hjælpe os lidt?

 19. Hørte her til morgen ca. 5.50 Henrik Hall med “Hun kom, hun gik” i fuld længde. Det må være hans første single, nogen der kan bekræfte dette?

 20. Hej

  I har sikkert fået dete spørgsmål 1000 gange, men jeg ville høre om kan ikke kunne ligge akkorder til både Unmack og Love Shop sange ind på hjemmesiden?

  Der er mange af jeres kollegaer i branchen (bla Thordal, Juncker, TV2 og Tina Dickow) der gør det og jeg synes det er kanon inspirerende for unge musikere at kunne lære et par akkorder og lidt guitarspil ved at lytte til deres favorit musik.

  Det kan ikke tage mange minutter at skrive under teksterne hvilke akkorder der bruges til vers, bro, omkvæd osv (som f.eks. Travis og Thordal gør det)

  For år tilbage kom alle TV2, Kim Larsen osv albums ud med nodebog osv, men det ved jeg godt er alt for dyrt – men et par simple akkorder vil være stor hjælp og inspiration.

  I forvejen kan man jo føle sig utrolig godt inspireret med bloggen og på loveshop.dk har det altid været en fornøjelse at blive inspireret af Pastoren og Jens’ diskusion at årets bedste musik

  Mvh
  Thomas

 21. På Vegas hjemmeside fremgår det, at Mikael Simpson & Sølvstorm varmer op i store vega. Kanon. Hvornår er det egentlig, at MS nye album forventes på gaden? Der er sædvanlig stilstand inde på MS hjemmeside.

 22. Det lyder lovende med Henrik Hall. Synes det man har hørt ind til videre tegner ret godt, godt med tempo så der kan komme gang i koncerterne. Måske man skulle sikre dig en billet til Viften allrede?

 23. Hejsa.

  Skal da lige høre om der, udover de annoncerede koncerter i bl.a. Århus og Odense er planer om yderligere liveoptræderne af Jens og drengene i løbet af sommeren?

  Roskilde ville i den forbindelse ikke være uinteressant…

 24. Hep Fyssen! Jeg tror næppe, at det er dr. Hall, du kan høre. For det første er det jo et out-take. For det andet er det Simpson en solid ‘mundharmonikanist’…

 25. Jeg synes i den grad at mundharmonikaen på Mikael Simpsons “Kokain København” lyder af Henrik Hall. Er der nogen der ved om det rent faktisk er den danske udgave af Harvey Keitel der huserer på nummeret?

 26. Godt vi har en gæstebog… Gaffa har kåret årets album etc. Hér fik VHFR en femte plads. Pladens fader JU fik en tredie plads i katagorien “årets danske sanger”…

 27. Julen kommer tidligt i 2006!!! I februar udkommer et af Hilmers tidligere projekter Scatterbrain med en cd. “Keep Dancing” er titlen. Den udkom i 1981 på vinyl, og nu bliver den altså genudgivet på moderne hi-tec compact disc!

 28. Lige nu kan man få 3 styks “GO”-cder i Stereo Studio for 100 kroner. Til den pris skal man da ikke tænke længe over hvad man skal have med til næste pakkeleg!

 29. Henrik Halll spiller på Viften i Rødovre den 21. april.
  Nedenstående er sakses fra viftens hjemmeside!!!!!
  “Henrik Hall er bedst kendt som en tredjedel af LOVE SHOP. Igennem det sidste års tid har han puslet med sin kommende og første udgivelse som soloartist. Forvent et album, der sparker benene væk under de fleste og som vil overraske alt og alle. Med sig har han, et par af de gamle kendinge fra Love Shop, samt et nyt ansigt. Nærmere bestemt:
  Lars Skjærbæk (Tim C., Boat Man Love): Guitar
  Mikkel Damgaard (Love Shop): Keyboards
  Thomas Duus (Love Shop): Trommer
  Thomas Risell (Love Shop): Bas

  De færreste ved, at Hall er en fantastisk sangskriver og ikke mindst sanger”

 30. Udgivelsesdatoen på Simpsons b-side album er iflg. hjemmesiden udsat igen. Nu er ETA den 12. december.

 31. Er det mig der ikke kan finde rundt herinde, eller er der ikke nogen der har annonceret Jens Unmack-koncert fra Train i Århus klokken 21-22 i radioen for lidt siden? Jeg fik ikke selv hørt det – hvem har optaget?

 32. jeg har en ekstra 7″ single med En Nat Bli’r Det Sommer og en ekstra Garden Records-CD med 1990. Hvis du har LS-singlerne Det Er Mit Liv og/eller Stalingrad vil jeg gerne lege bytte-bytte-købmand med dig – giv en mail og lad os finde ud af det!
  gaaej@mail1.stofanet.dk

 33. Hej Jens og de Forgyldte Astronauter og alle fans derude!! Jeg sidder lige nu i Beirut – en fuldstaendig overvaeldende og meget kompleks by. Har set det perfekt genopbyggede Downtown, den palaestinensiske flygtningelejr Shatila midt i Beirut, et gammelt smukt palads, kaempe drypstensgrotter, affald og byggepladser allevegne – og saa selvfoelgelig totalt udbombede huse som staar alle vegne imellem de oprindelige og genopbyggede. Her er arabiske sheiker med koner med chador og natklubber med unge kvinder i meget stramt toej. Haaber at se jer alle til en hel koncert snart!

 34. Og Kent udsender allerede nyt. Underteget har allerede book den nært fremkommende EP. Et dejligt Kent år, slutter godt.

 35. Er jeg gået glip af et indlæg tidligere – eller er der ikke nogen der har opdaget at Klaus Lynggaard har udgivet cd’en “På herrens mark”, hvor han bl.a. synger duet med Nanna på en vis “Til stjernerne” – med Henrik Hall på mundharpe!

 36. Er det mon ikke bare en vis Søren Vegeberg, der har stået model til de gamle Love Shop t-shirts?

 37. Må da lige fortælle at LS’s t-shirts en overgang fandtes i størrelser almindelige mennesker faktisk kan være i. Jeg har da en “stjerne for altid” t-shirt i xxl, købt under Copenhagen Screaming. Det er godt en af de mindre udgaver af xxl…

 38. Generel kommentar uden anknytning til ét eneste af de foregående indlæg.
  Hej alle.
  Det er mit absolut første indlæg nogensinde som blogger. Vil bare sige alle jer i Jens’ band tak for en suverænt god fredag aften i salen på Enghave Plads. I spillede suverænt og skabte en værdig exodus til en tour hele vejen igennem over gennemsnittet. Så jer også i Trekantsområdet. Til Jens: tak for hyggelig samtale efter koncerten og dit bidrag til Michael Simpson uden for koncertsalen over for baren. Du holder. Vil du hilse Vinnie, som stod ved din side, og som jeg havde fornøjelsen af kort at snakke med om alt det der var vellykket ved aftenen. Jeg håber at høre fra jer begge. Alt godt… opstår kun, når man selv er klar til at bevæge sig. I bevægede mange i Vega den fredag !

 39. LS’ benhårde modepoliti havde vist et afgørende ord at skulle have sagt i den forbindelse.

 40. Humor! Ja, jeg har sgu’ også undret mig over størrelserne på LS-tshirts’ne. De må være syet til kvinder og dværge – ikke til mænd af normal størrelse …

 41. Jeps, det var Erling K der havde en t-shirt på i Viften. Havde fat i ham bagefter for at høre hvor den var købt, men den var hjemmelavet, så tilsyneladende er der ingen officielle i omløb. Pyt dog med det, for de er jo alligevel ikke til at passe……

 42. Ang. t-shirts: Jeg tror ikke, der er officiel JU-merchandise til salg (endnu).

  Men jeg så faktisk til koncerten i Rødovre et vellykket bud på en hjemmelavet “Joyride 05. Kommer du med?” t-shirt!

 43. Første band på begge aftener så tæt på kl 20. som muligt! Vega har brandsikkerheds-curfew i den anden ende, så det er om at komme igang.

 44. Hejsa

  Nogen der ved, om man kan købe t-shirts til koncerterne? Hvis ja – er de fede? Beskrivelse modtages gerne!

 45. Tjah, hvis rygtet om to sæt á 75 minutter holder, må første navn kunne gå på kl. 21.00, og det hele kan stadig stadig nå at være ovre inden midnat. Eller hur?

  Kl. 20.00 er da noget tidligt, selv for en dobbeltkoncert…

 46. har lige talt med kæresten og det ser ud til at dørene åbnes kl. 19 fredag og koncerten starter kl. 20.00 – altså må Jens gå på kl. 20.00. Og så selvfølgelig omvendt om lørdagen. På Vega’s hjemmeside står der bare kl. 20.00 – hvilket må være koncertstart.

 47. Hej alle

  Er der nogen med formodning eller viden om, hvornår Jens går på scenen fredag og lørdag i Vega ?

 48. Super koncert på studenteren i Aalborg Jens, som altid. Har netop fået tilsendt den nye Franz Ferdinand skive med posten og ved første gennemlyt, forsætter de med at spytte hitsne ud i stimer og tak for det. Har via en mate i good ol` engerland fået Arctic Monkeys nye single, og da de pt. storhypes i UK, tænkte jeg at det var måske var noget og tja, det lyder ihvertfald lovende. Må give dem og Franz flere spin, inden jeg kan kommentere dem yderligere.

  Btw. Bring On Chelsea on Sunday. Cockney rent boys 🙂

 49. Hej Jens – tusind tak for en super oplevelse på studenterhuset i Aalborg. Det var fantastisk at høre de nye sange live – og vildt som du tager publikum med storm – det er vildt at man som publikum kan være så meget med musikken, nyde teksterne og samtidig have koncertstemningen på den måde!! Kryptisk – men det var stort og der er kun en ting at sige…vi er klar når du kommer igen. God turne til dig.

 50. Hej Jens

  Tak for en fed koncert torsdag aften i Silkeborg.
  Og dejligt lige at hilse på dig igen bagefter. Du virker rigtig glad og veltilpas. Håber osse du er det næste gang Silkeborg slår Viborg og FCK.
  Rigtig god turne. Måske ses vi i Århus når du spiller der…

 51. Halløjsa derude… (Håber nogen læser i denne gæstebog) – Så vil jeg nemlig spørge, om der er en, der kunne hjælpe!!! Står med 2 billetter til The Tears koncerten i Århus (d.2.11), som jeg bliver nødt til at sælge 🙁 Da der ej er udsolgt, håber jeg, i søde Unmack fans vil give beskeden videre derude i det danske land…

 52. Jeg søger Love Shop-singlerne Stalingrad og Det Er Mit Liv. Jeg vil meget gerne have fat i dem – hvis du kan hjælpe vil jeg enten betale eller bytte, efter nærmere aftale. Jeg har eksempelvis et Garden Records CD-eksemplar af 1990 til overs at bytte med….men også andre ting kan vi finde ud af! Send e-mail til mig hvis du er på : gaaej@stofanet.dk

 53. Jeg har købt et par billetter til Unmack/Simpson-koncerten i Vega d. 8. oktober, men er blevet forhindret i at komme. Til al held er der jo en (næsten magen til) koncert d. 7. oktober, men på trods af at der ikke er udsolgt, så er det virkeligt svært at få byttet billetterne over. Vega henviser til Billetlugen, som henviser tilbage igen….

  Kunne det tænkes, at der sidder nogen derude med det omvendte problem, og som vil bytte?? – Det kunne vist spare en masse bøvl…

 54. Så vil jeg også prøve den nye gæstebog, men det ser ud som om det er mere populært at lave lister 🙂

  I dag ser bedre ud… end nogensinde, for den gode nyhed(Echo and the Bunnymen kommer til DK), gør at ingenting kan slå mig ud i dag!!! Men iiih, hvor jeg også glæder mig til en masse Unmack koncerter………

  Håber alle er lige så glade som jeg 🙂

 55. Jamen, det var da rart. Der er nok nogen der er brændt inde med noget de har ville sige, men ikke vidst hvor de skulle skrive det.

  Lige nu glæder jeg mig mest til det bliver d. 15/9-2005.

 56. Ahoy! Hermed et allerførste indlæg i den nye gæstebog. Håber ikke du/I vil være sene til at bruge den. På Love Shop’s gamle hjemmeside havde vi en ret aktiv gæstebog med mange forskellige mennesker, meldinger og meninger i – det håber vi også kan blive virkelighed her. Så skriv endelig ud hvad hjertet begærer!
  XXX Jens U.

Skriv et svar