Hamilton/Del Rey?

Poetic justice? Det forlyder på jungletrommerne fra det store Nordamerika mod vest, at denne sides protege, The Walkmen’s Hamilton Leithauser, i aften lokal tid er inviteret med på scenen til Lana Del Rey’s show i Nashville, Tennessee. Om det er som support, eller det drejer sig om en duet med Del Rey, det ved vi først i morgen. Krydser fingre for sidste scenarie . At høre og se de to sammen kunne være noget af et treat…

4 tanker om “Hamilton/Del Rey?”

  1. Har ikke hørt noget derfra endnu, men Del Rey burde kunne Dylan-sangen, for hun sang den tidligere på måneden sammen med Joan Baez. Iøvrigt spillede Hamilton også sin egen og Rostam’s ‘When Truth Is…’ mens Lana ‘sat aside’.

  2. Jens’ krydsede fingre gav det fornødne held. Der var tale om en duet, hvor Hamilton var inviteret på scenen sammen med LDR. Åbenbart en slags kutume med mindst en gæst pr. koncert. Den lille snas, jeg har hørt og set, lød desværre ikke specielt godt, må jeg ærligt sige. Et cover af Dylans “Don’t Think twice…”. Måske de skulle have øvet en gang mere. Men godt initiativ.

Skriv et svar