8 tanker om “I aften: Esbjerg!”

 1. Det var sgu en fed koncert, med mange middelaldrene mellem publikum. ret underligt. det var jo som at være til en teitur koncert. Men det klarede det sgu flot trods et tilsyneladende meget uoplagt publikum (dettte er dog ikke tilfældet; publikum i esbjerg er bare bange for at skille sig ud, så derfor står de blot med armene på skrå), men dette kender Jens jo nok til gennem sine besøg i byen med LS. Dejligt at se at han hæng i og ikke nægtede at forsøde på at få publikum, et publikum der øjensynligt ikke kendte til de nye sange (?!) med på og det lykkedes da også til sidst og da sange som Minder og Kræmmersjæl kom på bordet skete der sgu noget (fuck hvor er klassikerne fede i de nye indpakninger, dog synes jeg ikke En Nat Bliver det Sommer klarer sig så skide godt i den nøgne udgave).
  Alt i alt var det et glædeligt gensyn med Jens, de andre musiker klarede det sgu også godt, isår Rune Kjeldsen (hedder han ikke det) viste at han var en stjerne næsten på niveau med hovedpersonen.
  Tracklisten var, i kronologisk rækkefølge:
  Joyride
  Født på en søndag
  (lala) hollywood
  regn over skyerne
  skovens dybe still
  fremmedligionær
  invitation
  happy ending
  andre hjem end vores
  røde lanterne
  minder
  kræmemrsjæl
  der kommer en morgen
  ++++++
  En nat bliver det sommer
  love goes on forever
  alle har en drøm at befri
  vejen hjem fra rock’n’roll

 2. Ja det ville være rart at høre lidt. Men det kan være at Jens ikke har kunne holde sin mund og der så har været almen udvandring, så der ikke er noget at skrive om?

 3. Med tre point på kontoen og pladsen lige efter FCK er der godt nok gået himmelfart i VFF…afspejles det i bandnavnet “De Forgyldte Astronauter”…måske…god fornøjelse i det vestjyske….

Skriv et svar