I aften: Kolding

kolding.jpg

Netop denne lune forårsdag gør Jens og Slagterne et Pitstop i Kolding.

Også et stort tillykke til Chris Mars, tidligere trommeslager i The Replacements, og den kinesiskfødte skuespiller Joan Chen, der begge har fødselsdag i dag.

6 tanker om “I aften: Kolding”

 1. Var det Roky Ericksons originalversion af “The Interpreter” der blev spillet før koncerten i går? Og ved nogen om der er andre end Sort Sol der har indspillet det nummer?

 2. Hvis Jens er Pippi, vil jeg gerne lige høre hvem der spiller de andre roller?

  Er Tommy og Annika at finde blandt medlemmerne af Slagterne?

  Skal Pastoren tildeles en rolle – kan han magte at være både Kling og Klang på samme tid?

  Kunne det være med en vis hyppigt kommenterende AGF-fan fra denne blogs faste klientel i den uundværlige rolle som Hr. Nilsson?

  Eller også skulle jeg bare spørge Koldings koncertgængere om nærmere bedømmelser af gårsdagens koncert…gid jeg skulle i Vega lørdag. Jeg tvivler ikke på at det bliver med ren og uforfalsket Villa Villekulla-stemning!

 3. Ingen “Sidste Sang…”?

  Det lyder positivt. Den bevirkede – synes jeg – at gløden blev slukket i stedet for at flamme vildt. Det var som om, at koncerten fladede ud i stedet for at slutte med et brag (evt. Aftenland).

 4. Jens er jo ligesom Pippi Langstrømpe: Han giver gaver til andre på sin fødselsdag! Tusind tak for gaven i aften – en koncert som bare får mig til at smile saligt ved tanken om at der kun er 2 dage til næste koncert!

  Setlisten var den samme som i Ålborg – på papiret, i hvert fald! Af en eller anden grund fik vi i Kolding ikke “Sidste sang” som afslutning – hvorfor?

  Hilsen Pitstops lange stærke ben…

Skriv et svar